Σιγουριά από Κορακάκη

Δημήτρης Τομαράς
Σιγουριά από Κορακάκη

bet365

Ο Γιώργος Κορακάκης υπογράμμισε πως δεν αισθάνεται σαν υπηρεσιακός προπονητής στην ομάδα του Ατρόμητου μετά το 0-0 με Ξάνθη.

Ο Κορακάκης επισήμανε για:

Το ματς στην Ξάνθη και το μέλλον του στον Ατρόμητο: Παίζαμε σε μια έδρα δύσκολη με μια ομάδα που καιγόταν για το αποτέλεσμα. Σε αυτό που δεν είμαι ικανοποιημένος είναι στις επιθετικές επιλογές μας. Μοιραία δεν απειλήσαμε: κρατάμε τον βαθμό.

Είχαμε σχεδιάσει πρωτογενώς να κλείσουμε τους χώρους, είχαμε ένα πρόβλημα στην διατήρηση της μπάλας. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα: ίσως στο τελευταίο δεκάλεπτο. Προφανές είναι πώς θέλαμε να διατηρήσουμε τους χώρους καθαρούς και ότι θέλαμε να μείνουμε στο κέντρο ψηλά. Δεν έγινε όπως ήθελα αλλά είναι θετικό το αποτέλεσμα. Εγώ δεν νιώθω υπηρεσιακός. Είμαι ο τεχνικός της ομάδας και νομίζω πώς μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το θέμα μου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα