Χωρίς τρεις η προπόνηση της Εθνικής

Χωρίς τρεις η προπόνηση της Εθνικής

Με τρεις σημαντικές αλλά δικαιολογημένες απουσίες ξεκίνησε την προετοιμασία της η Εθνική για τα ματς με Κύπρο (7/10) και Εσθονία (10/10). Συγκεκριμένα έλειπαν οι Μανωλάς, Χολέμπας και Μήτρογλου.

Χωρίς τρεις η προπόνηση της Εθνικής

Ημέρες Εθνικής είναι αυτές που διανύουμε, καθώς το συγκρότημα του Μίκαελ Σκίμπε θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (7/10) την Κύπρο στο Καραϊσκάκης και στις Εσθονία (10/10) στην Εσθονία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 που θα διεξαχθεί στην Ρωσία.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση με την ομάδα να έχει πολλές αλλά δικαιολογημένες απουσίες. Συγκεκριμένα δεν βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά οι Κώστας Μανωλάς, Χοσέ Χολέμπας και Κώστας Μήτρογλου που είχαν πάρει άδεια για να ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες.

Επίσης οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Στέφανος Καπίνο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Δημήτρης Διαμαντάκος αποχώρησε λόγω τραυματισμού και τις επόμενες ώρες θα ξέρουμε την σοβαρότητα της κατάστασής του.

Όσον αφορά τον Σκίμπε, μετά την άδεια που δόθηκε από την Λεβερκούζεν, θα έχει ως βοηθό για τις δύο αυτές αναμετρήσεις τον Ηρακλή Μεταξά.  

Best of internet