Ξάνθη - Ατρόμητος 0-0 (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ξάνθη - Ατρόμητος 0-0 (vid)

bet365

Η Ξάνθη έμεινε για ένα ακόμα ματς χωρίς νίκη, καθώς δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ατρόμητου στην έδρα της (0-0), σε ένα κακό ματς, χωρίς ευκαιρίες!
Ήταν ένα από τα χειρότερα φετινά ματς της Super League, αν όχι το χειρότερο! Παιχνίδι που δεν βλεπόταν παρά μόνο με μεγάλη προσπάθεια και με δύο ομάδες που έδειχναν να βολεύονται με το 0-0. Χαρακτηριστικό είναι πως σε κάποια στιγμή στο β' μέρος είχαν γίνει πάνω από 70 λάθη ενώ έπειτα από το α' ημίχρονο οι τελικές ήταν 1-2! Τελικώς Ατρόμητος και Ξάνθη αφού... κακοποίησαν κάθε έννοια του ποδοσφαίρου έμειναν στο 0-0.
ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ
Για την γηπεδούχο Ξάνθη κίπερ ο Ζίβκοβιτς σε σχηματισμό 4-2-3-1. Φλίσκας και Λισγάρας τα δύο στόπερ και οι Μπαξεβανίδης και Χατζητερζόγλου οι δύο ακραίοι αμυντικοί. Κέντρο με Καμαρά και Ντε Λούκας, εξτρέμ οι Νιέτο και Σολτάνι και φορ ο Γιουνές με δεκάρι τον Ορφανίδη.
Ως προς τον Ατρόμητο πορτιέρε ο Γκορμπούνοφ, οι δύο κεντρικοί αμυντικοί οι Φυτανίδης και Λαζαρίδης και στα άκρα της άμυνας οι Κιβρακίδης και Κατράνης. Στον άξονα ο Κεϊτά με τον Ούμπιδες, δεκάρι ο Τόνσο, Στόϊτσεφ και Μπάγκα στα δύο... φτερά και στράικερ ο Παπαδόπουλος.
ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!
Το α' μέρος ήταν μάλλον το χειρότερο που έχουμε δει από ματς σε αυτήν την αγωνιστική. Με τις τελικές των δύο ομάδων να είναι 1-2.
Ούτε μία φάση δεν υπάρχει που να είναι άξια αναφοράς. Η Ξάνθη ήταν πιο κινητική αλλά δεν μπορούσε να φτάσει σωστά στην αντίπαλη εστία. Ο ρέφερι Δελφάκης θα μπορούσε να είχε δώσει πέναλτι υπέρ της Ξάνθης αλλά και να είχε αποβάλλει τον Λισγάρα για πολύ επικίνδυνα μαρκαρίσματα.
ΤΡΑΓΙΚΟ Β' ΜΕΡΟΣ...
Το β' 45λεπτο ήταν το ίδιο... τραγικό. Αμφότερες οι δύο ομάδες ήταν ανήμπορες να δημιουργήσουν φάσεις και να παίξουν καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Ίσως μόνο μία φάση στο 82' με σουτ του Τριάδη που πήγαινε προς τα δίχτυα αλλά ο Φυτανίδης αρκετά πριν φτάσει προς τη γραμμή έδιωξε. Με αυτήν την τραγική εικόνα οι 2 αντίπαλοι έμειναν στο 0-0.
MVP: Ούτε ένας παίκτης. Πως να ξεχώριζε κάποιος σε τόσο κακό ματς;
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Βγάζοντας τους κίπερ οι υπόλοιποι 20. Κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Προφανώς κανείς.
Η ΓΚΑΦΑ: Μεγάλη γκάφα δεν υπάρχει στο ματς.
TO ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Κακή διαιτησία του Δελφάκη. Στο α' μέρος υπάρχει φάση όπου ο Νιέτο φαινόταν σαν να έχει κάνει βουτιά στην περιοχή αλλά ο Κιβρακίδης τον έχει βρει χαμηλά στο πόδι και τον έκανε να χάσει τον βηματισμό του. Θα μπορούσε να είχε δοθεί πέναλτι. Ο Λισγάρας έπρεπε να είχε αποβληθεί από το α' μέρος για ιδιαίτερα επικίνδυνα μαρκαρίσματα. Στην επανάληψη η Ξάνθη ζήτησε και άλλο πέναλτι. Παράπονα είχε και ο Ατρόμητος.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ματς που το ξεχνάς αμέσως μόλις τελειώνει. Με δύο ομάδες που έπαιξαν τραγικό ποδόσφαιρο και φάνηκαν να... βολεύονται από την ισοπαλία. Τίποτε περισσότερο... Η Ξάνθη πάντως ήταν πιο κινητική και είχε έστω 2-3 σουτ.
Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Ντε Λούκας, Kαμαρά, Ορφανίδης Π. (66’ Λουσέρο), Νιέτο (66’ Τριάδης), Σολτάνι και Γιουνές (75’ Ράνος).
Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Μπάγκα, Φυτανίδης, Ούμπιντες, Τόμσο (82’ Μπρίτο), Παπαδόπουλος, Κεϊτά, Στόιτσεφ (56’ Λημνιός), Κιβρακίδης, Λαζαρίδης και Κατράνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα