«Καμία πρόταση για τη Νότιγχαμ Φόρεστ»

Gazzetta team
«Καμία πρόταση για τη Νότιγχαμ Φόρεστ»

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Φαουάζ Αλ Χασαουί, απάντησε με αφορμή τις φήμες για την πρόταση της Red Bull για τον σύλλογο, τονίζοντας πως δεν έχει γίνει καμία πρόταση.

Μολονότι η απάντηση του Φαουάζ είχε να κάνει με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για συζητήσεις με την Red Bull, ο Κουβετιανός ξεκαθάρισε ότι σε όλες τις μέχρι στιγμής επαφές του δεν έχει φτάσει σε σημείο που να υπάρξει πρόταση.

«Δεν έχει γίνει καμία πρόταση από κανένα νέο μέρος, κανενός είδους. Είχαμε συζητήσεις με διάφορες πλευρές, καμία εκ των οποίων δεν έφτασε στο σημείο να κατατεθεί πρόταση. Δεν υπήρξε καμία πρόταση που να απορρίφθηκε ή κάποιο ενδιαφέρον που να σταμάτησε επειδή συμπεριελάμβανε τη δική μου απομάκρυνση από το σύλλογο. Θέλω να μείνω, θέλω να είμαι μέρος της μελλοντικής επιτυχίας του συλλόγου. Ελπίζω αυτό να μπορέσει να συμβεί. Αλλά αν ερχόταν κάποια πρόταση, που να ήταν απολύτως σωστή για το μέλλον του συλλόγου και συμπεριελάμβανε την απόκτηση του 100% του συλλόγου, δεν είναι κάτι που αποκλείουμε. Δεν θα έβαζα τη Φόρεστ σε ρίσκο. Ωστόοσo, παρά τις φήμες, αυτό δεν έχει συμβεί», ανέφερε μεταξύ άλλων στη δήλωσή του ο Αλ Χασαουί.

 

Τελευταία Νέα