«Επικίνδυνος και άσχετος ο βοηθός»

«Επικίνδυνος και άσχετος ο βοηθός»

Gazzetta team
«Επικίνδυνος και άσχετος ο βοηθός»

bet365

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να… βράζει για τον πρώτο βοηθό του αγώνα με τη Βέροια, Αϊχάν Χούσκογλου, με τον Μάλαμα Τεβεκέλη να τον χαρακτηρίζει «επικίνδυνο και άσχετο». Νέες βολές κατά του Βασσάρα.

Ο υπεύθυνος θεμάτων διαιτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, χαρακτήρισε «εκτός τόπου και χρόνου» τον βοηθό από τη Θράκη, υποστηρίζοντας ότι «η φάση γίνεται μπροστά του, ο Περέιρα καλύπτεται από δύο παίκτες της Βέροιας, οφ σάιντ δεν υπάρχει, μπαίνει, σκοράρει και μετά σηκώνει το σημαιάκι ακυρώνοντας το γκολ. Είναι εντελώς άσχετος».

Ο Μάλαμας Τεβεκέλης θεωρεί ότι «το υπάρχον σύστημα και η αναξιοκρατία των τελευταίων χρόνων οδήγησαν στο να σφυρίζουν και να αγωνίζονται ανίκανοι διαιτητές, τα αποτελέσματα των οποίων τα βλέπουμε σχεδόν Κυριακή», ενώ σχολιάζοντας τις αποφάσεις του επιδιαιτητή, Κύρου Βασσάρα, τον οποίο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε με την ανακοίνωσή της να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του, είπε:

«Δεν μπορώ να ξέρω το λόγο, που ο Κύρος Βασσάρας γκρεμίζει ότι έχτισε όλα αυτά τα χρόνια γύρω από το όνομά του επιτρέποντας και συμφωνώντας στην επιστροφή των Παππάδων, Μήτσιων και Γεωργαράκων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα