ΑΕΚ, ανήμπορη και χωρίς πλάνο

ΑΕΚ, ανήμπορη και χωρίς πλάνο

Θοδωρής Βασίλης
ΑΕΚ, ανήμπορη και χωρίς πλάνο

bet365

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά την ήττα, αλλά κυρίως μετά την εμφάνιση της ΑΕΚ στο ντέρμπι της με τον Ολυμπιακό. Δυσφορία στην διοίκηση.

Η ΑΕΚ δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να έρθει η βαριά ήττα με 3-0. Αυτό όμως που προβλημάτισε ήταν η εμφάνιση της ομάδας. Χωρίς πλάνο, αδιάβαστη αλλά κυρίως απροετοίμαστη.

Οι επιλογές του Τιμούρ Κετσπάγια ήταν κάκιστες και όπως φάνηκε οι παίκτες του ήταν μπερδεμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ και παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα, όπως ο Σιμόες και Αραβίδης έμειναν στον πάγκο.

Καταλαβαίνει κανείς ότι μόνο καλό δεν είναι το κλίμα στην ομάδα, ενώ και η ειρηνική επίσκεψη των οπαδών μετά το τέλος του αγώνα στο ξενοδοχείο της αποστολής της ομάδας ήρθε να κάνει ακόμα πιο βαριά την ατμόσφαιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα