Ελιουνούσι: «Είχαμε τον έλεγχο και καταφέραμε»

Ελιουνούσι: «Είχαμε τον έλεγχο και καταφέραμε»

Ελιουνούσι: «Είχαμε τον έλεγχο και καταφέραμε»

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι στάθηκε στα «κλειδιά» της νίκης του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» και φέτος μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νορβηγού:

-Το σχόλιο του για το ματς: «Πραγματικά ήταν ένα σκληρό παιχνίδι για μας, βρισκόμασταν σε μια κακή στιγμή και έπρεπε να τα δώσουμε όλα για να γυρίσουμε την κατάσταση υπέρ μας. Σήμερα έπρεπε να γυρίσουμε στα βασικά, να τρέξουμε πολύ, να πιέσουμε, ήμασταν μαχητικοί, κερδίσαμε όλες τις μπάλες, τις πρώτες, τις δεύτερες, πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο, είχαμε τον έλεγχο και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό και ικανοποιημένοι».

-Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει επανεκκίνηση με αυτή τη νίκη: «Οπωσδήποτε μπορεί να θεωρηθεί επανεκκίνηση. Όπως είπαμε γυρίσαμε στα βασικά, όλοι δουλέψαμε πολύ, δουλέψαμε σκληρά για την επανεκκίνηση αυτή, αυτό το ντέρμπι ήταν για μας σημαντικό παιχνίδι με έναν αντίπαλο όπως η ΑΕΚ και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μία καλή αρχή».

-Για το πρώτο του ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Ήταν φανταστικό, κάτι υπέροχο. Όταν μπαίνεις σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, σου δίνει ένα έξτρα κίνητρο, έξτρα δύναμη να παλέψεις, να βοηθήσεις την ομάδα. Ήταν υπέροχο αυτό που έζησα, καταπληκτικό».

- Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα: «Οπωσδήποτε το πιστεύω. Ήμασταν σε μια κακή φάση και έπρεπε να βγούμε. Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε τη δύναμη, αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να παίζουμε όπως σήμερα είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε πρωταθλητές».

Best of internet