«Δεν θα κοιμηθούμε, δεν είδαμε ούτε ψυχή, ούτε πάθος»

«Δεν θα κοιμηθούμε, δεν είδαμε ούτε ψυχή, ούτε πάθος»

Γιώργος Τσακίρης
«Δεν θα κοιμηθούμε, δεν είδαμε ούτε ψυχή, ούτε πάθος»

bet365

Μερίδα φίλων της ΑΕΚ περίμενε την αποστολή στο ξενοδοχείο, με τον Κετσπάγια να γίνεται δέκτης παραπόνων ενώ ο Γεωργιανός τεχνικός ανέλαβε πλήρως την ευθύνη της ήττας.

Μετά την ήττα στο «Καραϊσκάκης», η αποστολή της Ένωσης κατέλυσε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει πριν και μετά τα ματς.

Εκεί την ομάδα περίμεναν 20 φίλοι της ομάδας για να ζητήσουν εξηγήσεις από τον Τιμούρ Κετσπάγια, κάνοντας παράλληλα τα παράπονά τους τόσο για την ήττα όσο και την εικόνα της ομάδας, στο πλαίσιο μιας ποδοσφαιρικής κουβέντας και αλλαγών που πρέπει να γίνουν για να αλλάξει εικόνα η ομάδα εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Ο Γεωργιανός τεχνικός τους είπε χαρακτηριστικά:

«Εγώ πονάω πιο πολύ, η ευθύνη είναι όλη πάνω μου γιατί εγώ είμαι προπονητής και φταίω πιο πολύ απ' όλους. Μην το διαλύσουμε όμως τόσο νωρίς, πρέπει να δουλέψουμε».

Μάλιστα πήρε θέση και για την ευθύνη που ανέλαβε ο Λαμπρόπουλος τονίζοντας: «Ό,τι και να συμβαίνει εγώ φταίω και κάνεις άλλος».

Με τη σειρά τους εκείνοι του απάντησαν: «Δεν θα κοιμηθούμε εμείς, δεν είδαμε ούτε ψυχή, τίποτα, αδιαφορία και καθόλου πάθος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα