Θεοδωρίδης: «Δείξαμε πως είναι οι μεγάλες ομάδες»

Δημήτρης Τομαράς
Θεοδωρίδης: «Δείξαμε πως είναι οι μεγάλες ομάδες»

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού και πρόσθεσε πως τα καλύτερα έρχονται για τους «ερυθρόλευκους».

Δηλώσεις μετά το τέλος του ντέρμπι έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης.

«Μετά από δύο εμφανίσεις όχι τόσο καλές στις οποίες κάναμε πολλά λάθη, καταφέραμε να φτάσουμε σε μια μεγάλη νίκη. Έχουμε έναν σοβαρό προπονητή που ξέρει να εργάζεται με το υλικό που έχει. Σήμερα δείξαμε τι θα πει μεγάλη ομάδα, κάναμε μια καταπληκτική εμφάνιση και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει πολλά περισσότερα γκολ. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ΑΕΚ που είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα.

Όλες τις ομάδες εγώ τις υπολογίζω το ίδιο, δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες ομάδες -αλίμονό σου αν δεν τους υπολογίσεις όλους. Αν το κάνεις αυτό δεν παίρνεις πρωτάθλημα...

Ο Ολυμπιακός θα ανεβαίνει από εδώ και μπρος και με τον κόσμο στο πλευρό του θα προχωρήσει όπως πέρσι. Δεν ήταν εύκολο το σημερινό αποτέλεσμα, ειδικά μετά από δύο δύσκολα ματς σερί. Ακόμη και με τον ΑΠΟΕΛ είχαμε 8 ευκαιρίες για γκολ όμως χάθηκε το ματς, έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα