Ξέσπασμα Λαμπρόπουλου στα αποδυτήρια

Gazzetta team
Ξέσπασμα Λαμπρόπουλου στα αποδυτήρια

bet365

Ράκος ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μετά το τέλος του ντέρμπι. Ο 26χρονος μέσος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και ζητούσε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του για την άσχημη σημερινή του εμφάνιση.

Ναι μεν το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, ωστόσο τα ατομικά λάθη είναι αυτά που κρίνουν παιχνίδια. Σήμερα στο «Καραϊσκάκης», τα περισσότερα λάθη τα έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος ήταν στη φάση του δεύτερου και του τρίτου γκολ.

Ο 26χρονος μέσος ξέσπασε στα αποδυτήρια. Ζητούσε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του για τα προσωπικά του λάθη, με όλους να του δίνουν κουράγιο και να στέκονται στο πλευρό του. «Ζητάω συγγνώμη όλα δικά μου τα λάθη παίρνω την ευθύνη», έλεγε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα και σε δηλώσεις του ο Λαμπρόπουλος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και ανέφερε: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα, οι συμπαίκτες μου δεν φταίνε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα