Φορτούνης: «Είμαι και πάλι εδώ»

Φορτούνης: «Είμαι και πάλι εδώ»

Δημήτρης Τομαράς
Φορτούνης: «Είμαι και πάλι εδώ»

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης δήλωσε πως είναι και πάλι εδώ, τονίζοντας πως όλοι οι μεγάλοι παίκτες έχουν δύσκολα παιχνίδια, ακόμα και οι Μέσι, Ρονάλντο!

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε όλοι, ότι είναι ένα ντέρμπι, ότι ο κόσμος το ήθελε πολύ. Είχαμε κάνει δύο ήττες και θέλαμε να αποδείξουμε ότι δεν περνάμε περίοδο κρίσης. Έλεγαν ότι έφταιγε ο προπονητής, οι παίκτες. Στην Λάρισα δεν παίξαμε καλά, με το ΑΠΟΕΛ ήμασταν πάρα πολύ καλοί και ήταν θέμα τύχης που δεν βάλαμε γκολ. Συνεχίσαμε το ίδιο καλοί σήμερα, απλά ήρθαν και τα γκολ».

Για το τι τους είχε πει ο Μπέντο: «Θέλαμε να μπούμε δυνατά, να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, αυτή ήταν η οδηγία από τον προπονητή μας και έτσι έγινε. Δείξαμε πως στο γήπεδό μας είμαστε πολύ δυνατοί και πως δύσκολα θα μας κερδίσει κάποιος»

Για το αν έχει πιο πολλά κοινά με Σίλβα ή Βίκτορ: «Μοιάζει περισσότερο με τον Σίλβα. Ίδια φιλοσοφία πάνω κάτω, είναι και από την ίδια χώρα, δουλεύει όπως αυτός. Όσο περνάει ο χρόνος θα γινόμαστε και καλύτεροι, όπως και σήμερα ήμασταν πολύ καλοί και μέρα με τη μέρα θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Για όσα έχουν ακουστεί για τον ίδιο: «Είπαν πάρα πολλά για μένα, όμως είμαι και πάλι εδώ, δεν άλλαξε κάτι. Όλοι οι ποδοσφαιριστές και ο Μέσι και ο Ρονάλντο περνάνε παιχνίδια που δεν είναι καλοί. Συμβαίνει σε όλους, έτσι έγινε και με μένα. Όλα αυτά που ακούστηκαν και γράφτηκαν ήταν ψέματα, άλλαξαν και προπονητές, δεν είναι καλό για έναν ποδοσφαιριστή αυτό, όμως πάντα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να κερδίζει η ομάδα».

Για το που θέλει να παίζει: «Νιώθω πιο καλά πίσω από τον επιθετικό. Έχω μια ανασφάλεια όταν παίζω στα πλάγια. Εκεί είναι η θέση μου εκεί θέλω να παίζω, εκεί έπαιξα και πέρσι. Όχι ότι δεν μπορώ να παίξω στα πλάγια, αλλά θέλω να παίζω πίσω από τον επιθετικό».

Για το αν ο Ολυμπιακός χρειάζεται χρόνο για να δέσει: «Πιστεύω πως ναι. Πολλοί παίκτες ήρθαν αργά στο τέλος της προετοιμασίας, δεν έχουν βρει ακόμα τα πατήματά τους και είναι λογικό. Βγάζουμε νέες συνεργασίες ακόμα στις προπονήσεις, μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και θα γινόμαστε καλύτεροι»

Για το γκολ του: «Μου έκανε μια κάθετη ο συμπαίκτης μου, είδα τον αμυντικό ότι θα κάνει τάκλιν για να προλάβει την μπάλα και έτυχε να βάλω δυνατά το πόδι μου και να πάει μέσα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα