Μόνος πρώτος μετά από 1688 μέρες

Μόνος πρώτος μετά από 1688 μέρες

Μόνος πρώτος μετά από 1688 μέρες

Πέρασαν κάτι λιγότερο από πέντε χρόνια, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να βρεθεί ξανά μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα της Super League.

Η 6η αγωνιστική ανήκει πλέον στο παρελθόν (ουσιαστικά τέσσερα ματς βέβαια έχουν γίνει, καθώς οι δύο πρώτες έχουν αναβληθεί), με τον Παναθηναϊκό να είναι μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι «πράσινοι» που στα τέσσερα έως τώρα ματς έχουν τρεις νίκες και μία ισοπαλία, χαίρονται την μοναξιά της κορυφής μετά από 1688 ημέρες.

Συγκεκριμένα μόνοι πρώτοι ήταν στις 18 Φεβρουαρίου του 2012 και μετά το πέρας της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2011-12. Στο ματς εκείνο είχαν επικρατήσει του Εργοτέλη στην Κρήτη με 2-0 με γκολ των Σιμάο και Μαυρία και είχαν φτάσει τους 54 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον Ολυμπιακό. Την επόμενη αγωνιστική οι «πράσινοι» ηττήθηκαν στην Λεωφόρο από τον ΠΑΟΚ με 2-0 και μετά το τέλος της 23ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός είχε 55 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός 54.

Από εκείνη την ημέρα το... τριφύλλι είχε να βρεθεί μόνο πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα, κάτι που κάνει τώρα μετά την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μέρους της 6ης αγωνιστικής και θα μείνει εκεί καθώς όποιος και να επικρατήσει στο Ξάνθη-Ατρόμητος δεν γίνεται να το φτάσει. Στον Παναθηναϊκό ελπίζουν και πιστεύουν πως θα μείνουν εκεί ως το τέλος και με την έως τώρα αγωνιστική τους παρουσία δείχνουν πως μπορούν να τα καταφέρουν.

Best of internet