Ανατροπή νίκης η Μάλαγα (vids)

Gazzetta team
Ανατροπή νίκης η Μάλαγα (vids)

bet365

Σε ένα λεπτό η Μάλαγα έκανε την ανατροπή, πέτυχε δυο γκολ και πήρε μεγάλη νίκη 2-1 επί της Αθλέτικ. Φωνάζουν οι Βάσκοι για τη διαιτησία. Στο μηδέν Εσπανιόλ και Βιγιαρεάλ.

Ενα... λεπτό ήταν αρκετό για τη Μάλαγα να κάνει μια τρελή ανατροπή και να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Αθλέτικ, η οποία για μια ώρα περίπου έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Οι Βάσκοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, ο Αντούριθ εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της άμυνας και με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-0. Ηταν το τέταρτο του γκολ σε τέσσερα ματς. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει στήσει ιδανικά την ομάδα του. Ωστόσο, στο 36' ήρθε η αποβολή. Δολοφονική κλωτσιά του Ροσάλες στον Βαλενθιάγκα, ο παίκτης της Αθλέτικ απάντησε, αλλά μόνο αυτός είδε κόκκινη κάρτα. Η Μάλαγα πίεσε αρκετά, εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και σε ένα λεπτό έκανε την ανατροπή. Ο Ντούντα στο 82' μοίρασε για τον Ραμίρες, όπου πέτυχε το 1-0, ενώ στο 83' ο Ντούντα διαμόρφωσε το 2-1.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα στο Cornellá-El Prat το ματς ανάμεσα στην Εσπανιόλ και τη Βιγιαρεάλ. Κακό παιχνίδι, ελάχιστες φάσεις, με τις ομάδες να ρίχνουν βάρος στο ανασταλτικό τους κομμάτι. Μάλιστα, το α' μέρος είχε μόλις μια καλή ευκαιρία, όταν στο 42' ο Καστιγιέχο βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Λόπες κατάφερε να σώσει την εστία του. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, αλλά ο Ντος Σάντος έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει το τρίποντο στην ομάδα του. Η Εσπανιόλ ζήτησε πέναλτι στο 71' όταν ο Μορένο ανατράπηκε από τον Μορένο.

 

Τελευταία Νέα