Ελευθερόπουλος: «Άλλο ματς αν γινόταν το 2-2...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ελευθερόπουλος: «Άλλο ματς αν γινόταν το 2-2...»

bet365

Σε τρία σημεία στάθηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά την ήττα (3-1) του Αστέρα Τρίπολης από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. «Άλλη εικόνα αν ισοφαρίζαμε, χρειάζεται υπέρβαση για να φύγουμε από την τελευταία θέση» είπε.

Ο νέος τεχνικός των Αρκάδων, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης της Λεωφόρου:

«Το παιχνίδι το έχουν στιγματίσει τρία γεγονότα. Το γκολ στα 30 δεύτερα, οπότε αναγκάζεσαι ν΄αναθεωρήσεις στο αγωνιστικό πλάνο. Είχαμε σχεδιάσει διαφορετικά πράγματα και έπρεπε ν' αναπροσαρμοστούμε τόσο γρήγορα.

Το δεύτερο, στο καλύτερό μας κομμάτι, βγάλαμε αντίδραση και βγάλαμε στοιχεία που θέλαμε. Ήρθε η κόκκινη οπότε πάλι αναπροσαρμόσαμε τα πλάνα.

Το τρίτο σημείο είναι η ευκαιρία που χάνουμε και δεν κατάφερνουμε να ισοφαρίσουμε σε 2-2.

Είναι από τα γκολ που δεν χάνονται εύκολα αυτό... Διαφοροποιούνται οι ισορροπίες αν γινόταν εκεί το γκολ. Θα ήταν άλλη η εικόνα του ματς.

Υπάρχει μια πραγματικότητα που δεν την έχει συνηθίσει η ομάδα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Χρειάζεται χρόνος. Θα πρέπει να πάρουμε και βαθμούς. Θα πρέπει να δουλεύουμε αλλά και να κάνουμε το κάτι παραπάνω για να γίνει η υπέρβαση και να πάρουμε βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα