Μυστακίδης: «Όλοι είδαν ότι ήταν καθαρό γκολ» (vid)

Μυστακίδης: «Όλοι είδαν ότι ήταν καθαρό γκολ» (vid)

Μυστακίδης: «Όλοι είδαν ότι ήταν καθαρό γκολ» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Μυστακίδης τόνισε ότι το γκολ του ΠΑΟΚ ήταν καθαρό και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες «γκέλες».

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στην έδρα της Βέροιας. Μια ισοπαλία όμως που στιγματίστηκε από το ανύπαρκτο οφσάιντ, το οποίο στάθηκε η αιτία για να ακυρωθεί το καθαρό γκολ του Περέιρα. «Σίγουρα έπαιξε ρόλο. Εννοείται ότι ήταν καθαρό γκολ το είδαν όλοι», είπε ο Μυστακίδης μετά το ματς. Όσον αφορά το αν είπε κάτι ο διαιτητής, απάντησε: «Τι να μας πει...».

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών: «Σκύβουμε το κεφάλι ακόμη είναι η αρχή του πρωταθλήματος. Δεν πρέπει να χάσουμε και άλλους βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα