Ίβιτς: «Ζητάμε το 50-50...»

Ίβιτς: «Ζητάμε το 50-50...»

Ίβιτς: «Ζητάμε το 50-50...»

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς παραδέχθηκε τα προβλήματα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, τονίζοντας ωστόσο ότι η ομάδα του πέτυχε ένα καθαρό γκολ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός:

Για το παιχνίδι: «Δεν είχαμε την φρεσκάδα που έπρεπε να είχαμε, αλλάξαμε παίκτες, κάναμε αλλαγές σε παίκτες που ήταν πιο ξεκούραστοι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν βάλαμε γκολ. Σίγουρα δεν κάναμε τόσες πολλές ευκαιρίες όπως στα άλλα ματς, αλλά αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει σήμερα, τότε νομίζω πως ο ΠΑΟΚ ήταν πιο κοντά σε αυτό» .

Για το τι έφταιξε και δεν ήρθε το τρίποντο: «Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν κακοί. Στο δεύτερο μέρος είχαμε αρκετά προβλήματα. Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που θέλω εγώ. Η ομάδα που τρέχει, δημιουργεί, παλεύει. Κάναμε προσπάθεια αλλά δεν ήταν αρκετή για το «τρίποντο». Βάλαμε βέβαια ένα καθαρό γκολ. Από το προηγούμενο παιχνίδι μας, λόγω του πέναλτι που δε μας δόθηκε, ο διαιτητής είναι εκτός ορισμών. Αύριο μπορεί να είναι και αυτός. Δεν κερδίζουμε τίποτα με αυτά. Ζητάμε το 50-50. Τέτοια λάθη, όταν ο παίκτης είναι δύο μέτρα πίσω, είναι μεγάλα λάθη. Αν είναι στην ίδια ευθεία, είναι ανθρώπινο λάθος, να το καταλάβω. Όταν είναι δύο μέτρα πίσω και είσαι μπροστά στη φάση, δεν ξέρω τι γίνεται» .

Για την Βέροια: «Η Βέροια ήταν καλή στο αμυντικό κομμάτι. Προσπαθεί στην κόντρα επίθεση να κάνει κάποια πράγματα. Έχουν ένα δυνατό επιθετικό που μπορεί να κρατήσει τη μπάλα. Υπήρχαν κάποια λεπτά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που είχαν λίγο παραπάνω έλεγχο. Αυτό είναι λογικό, όταν συνέχεια κάνεις επίθεση και έχεις τον αντίπαλο στην άμυνα, κάποιες φορές θα γίνει και το αντίθετο» .

Για το αν στοιχίζουν πολύ οι χαμένοι πόντοι: «Ξεκινήσαμε στα τέσσερα παιχνίδια, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Θα μας αφήσει σίγουρα πίσω. Χάσαμε δύο βαθμούς όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι. Μόνο με δουλειά μπορούμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Στο επιθετικό κομμάτι και στα τελευταία 20 μέτρα. Αυτό είναι κάτι που δε μπορώ να πω ότι δεν κάνουμε προσπάθεια. Όταν μια ομάδα κάνει ευκαιρίες, σημαίνει ότι λειτουργεί, ότι προσπαθεί. Αν δεν κάναμε ευκαιρίες θα έλεγα ότι πληρώσαμε κάποια άλλα πράγματα. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει δυστυχώς, Η δουλειά μας είναι να το διορθώσουμε» .

Για το λόγο των πολλών αλλαγών σε πρόσωπα: «Γιατί υπήρχαν δύο παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα και όλοι οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Οι υπόλοιποι δουλεύουν, κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Πιστεύω ότι πρέπει να το κάνω αυτό και θα υπάρξουν και στη συνέχεια αλλαγές. Δε γίνεται να παίζουν οι ίδιοι τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Έχουμε ρόστερ και αν και πόσες συμμετοχές θα πάρουν εξαρτάται από τους ίδιους. Βλέπω πως δουλεύουν στην προπόνηση και τι όρεξη έχουν για να μπουν στην 11άδα» .

Για το ότι ξεκίνησε τον Κρέσπο αντί του Μάτος και το ότι ο Κάνιας έμεινε εκτός: «Ο Μάτος αισθάνθηκε κάποια ενόχληση μετά την Πέμπτη. Ήταν ρίσκο να τον βάλουμε σήμερα. Μεγάλο ρίσκο. Ο Κάνιας έπαιξε και την προηγούμενη φορά τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Έχει έρθει τελευταίος στην προετοιμασία και πρέπει να τον προσέχουμε, να τον ξεκουράσουμε. Είμαι σίγουρος ότι η απόδοση του δεν ήταν ίδια όσο ήταν ξεκούραστος. Μπήκε ένας ξεκούραστος σήμερα στη θέση του, που δεν είχε παίξει και έκανε την προσπάθεια του» .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα