Μυστακίδης: «Ξέρω ποιος είμαι...»

Μυστακίδης: «Ξέρω ποιος είμαι...»

Gazzetta team
Μυστακίδης: «Ξέρω ποιος είμαι...»

bet365

Ο Γιάννης Μυστακίδης δήλωσε πως ο συναγωνισμός μόνο καλό μπορεί να κάνει στον ΠΑΟΚ ενώ τόνισε ότι ακόμη δεν έχει κριθεί η υπόθεση «πρόκριση».

Μιλώντας στη «Real», ο Γιάννης Μυστακίδης δήλωσε έτοιμος να προσφέρει όποτε του δίνεται η ευκαιρία (όπως κόντρα στην Λίμπερετς).

Συγκεκριμένα είπε:

«Ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι και σε ποια ομάδα αγωνίζομαι. Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και ο συναγωνισμός δεν μπορεί παρά να είναι έντονος. Το σίγουρο είναι ότι όλοι βελτιωνόμαστε μέσα από αυτό τον συναγωνισμό. Αυτό που έχω να κάνω από τη στιγμή που γνωρίζω τι περιμένει από εμένα ο προπονητής μου είναι να είμαι έτοιμος και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε ευκαιρία που μου παρουσιάζεται».

Για το κατά κοντά στην πρόκριση είναι ο ΠΑΟΚ τόνισε: «Είναι δεδομένο ότι μία εκτός έδρας νίκη είναι πάντα σημαντική, γιατί εκτός των άλλων δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Υπάρχουν όμως ακόμη τέσσερα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε για τη φάση των ομίλων και οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Αν καταφέρουμε και κερδίσουμε τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε στην Τούμπα, θα έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα