Μιλόγεβιτς: «Δίκαιη η νίκη μας»

Gazzetta team
Μιλόγεβιτς: «Δίκαιη η νίκη μας»

bet365

Ο τεχνικός του Πανιωνίου παραδέχθηκε πως η ομάδα του είχε και τύχη στην φάση του 92' αλλά κατέληξε λέγοντας πως δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς.

Εχει το «3 στα 4». Εννιά βαθμούς ήδη για τον Πανιώνιο ο οποίος έκλεισε γρήγορα την κακή παρένθεση της Βέροιας. Οπότε ο Μιλόγεβιτς είχε κάθε λόγο να χαμογελάει μετά το τέλος του αγώνα.

«Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, ήρθαμε εδώ αποφασισμένοι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τα καταφέραμε. Ο Ηρακλής είναι καλή ομάδα, δεν μας ξεγελούν τα προβλήματα και η βαθμολογική του θέση. Οι παίκτες του, όπως και οι δικοί μας, παίζουν πάντα με ψυχή και τα δίνουν όλα», είπε για να προσθέσει

«Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και προηγηθήκαμε. Ξέραμε ότι ο Ηρακλής θα ρισκάρει στην επανάληψη, γιατί δεν είχαν τίποτα να χάσουν. Έπαιξαν με δύο επιθετικούς, πίεσαν, εμείς κάναμε το 2-0 αλλά αυτοί κατάφεραν να επανέλθουν και να σκοράρουν με τον Λεοζίνιο, μετά από ένα λάθος της άμυνας μας και ενώ θα έπρεπε να ελέγχουμε το παιχνίδι».

Οσο για την φάση του 92'; «Είχαμε και τύχη, καθώς ο τερματοφύλακας μας, ο Γιαννιώτης, απέκρουσε σε μια δύσκολη φάση και κρατήσαμε τη νίκη. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, καθώς η ομάδα μας παρουσιάστηκε καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Η αντίδρασή μας μετά την ήττα από τη Βέροια ήταν πολύ καλή και αυτό με ευχαριστεί ίσως περισσότερο και από τους τρεις βαθμούς. Συγχαρητήρια και στον Ηρακλή για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, έχω παίξει σε αυτό τον σύλλογο και τον σέβομαι πάρα πολύ. Εύχομαι να ξεπεράσουν σύντομα τα προβλήματά τους και να έχουν καλή συνέχεια στη Σούπερ Λίγκα»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα