50άρης ο Αραμπατζής!

Νίκος Μαρούδας
50άρης ο Αραμπατζής!

bet365

Ο Γιάννης Αραμπατζής επέστρεψε στη Σούπερ Λιγκ μετά από τρία χρόνια και με την συμμετοχή που έκανε στο Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε τις 50 συμμετοχές.

Κάτω από τα γκολπόστ της Κέρκυρας για πρώτη φορά έκατσε φέτος ο Γιάννης Αραμπατζής. Ο έμπειρος τερματοφύλακας, πήρε γάντια βασικού από τον Μιχάλη Γρηγορίου και θα πρέπει να τον... ευχαριστεί γι' αυτό.

Ο λόγος; Το γεγονός πως μετά από τρία χρόνια επέστρεψε στη Σούπερ Λιγκ. Τελευταίο του ματς ήταν ένα που δεν θέλει να το θυμάται... Ήταν 21 Απριλίου του 2013. Η ΑΕΚ έχανε στο Περιστέρι 1-0 από τον Ατρόμητο και υποβιβαζόταν για πρώτη φορά στην ιστορία της. Μια... μαύρη σελίδα για την Ένωση, την οποία δεν θέλει να θυμάται και ο ίδιος ο Αραμπατζής.

Τρία χρόνια και μερικούς μήνες μετά, ο 32χρνος πλέον, τερματοφύλακας επέστρεψε στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μιχάλης Γρηγορίου του έδωσε φανέλα βασικού. Αυτή η συμμετοχή ήταν και η 50η για τον Αραμπατζή στη Σούπερ Λιγκ, μιας και με την ΑΕΚ είχε σταματήσει στις 49.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα