Παπαδόπουλος: «Δύσκολη στιγμή»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Δύσκολη στιγμή»

bet365

Ο προπονητής του Ηρακλή τόνισε μετά το τέλος του αγώνα πως ο Ηρακλής πίεσε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει.

Είναι ρεαλιστής. Γνωρίζει τι του γίνεται. Οπως φυσικά και στην ομάδα. Ο λόγος για τον Νίκο Παπαδόπουλο ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο τόνισε ότι

«Αν δούμε από την αρχή το παιχνίδι, είχαμε αρκετά προβλήματα. Δεν μπήκαμε καλά, ενώ ο Πανιώνιος σίγουρα ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι. Στο δεύτερο πιέσαμε περισσότερο, είχαμε και κάποιες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ» και πρόσθεσε λέγοντας πως

«Το σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι να μην δέχεσαι τέτοια εύκολα γκολ, από απειρία και από κακές τοποθετήσεις. Δυστυχώς έτσι έγινε και για μας είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή γιατί θέλαμε πολύ τη νίκη σε ένα κρίσιμο παιχνίδι»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα