Μασούντ: «Γι' αυτό έκλαψα» (pics)

Μασούντ: «Γι' αυτό έκλαψα» (pics)

Μασούντ: «Γι' αυτό έκλαψα» (pics)

Ο Μασούντ μίλησε για το κλάμα του μετά το πρώτο γκολ και τον λόγο που έφερε αυτή την αντίδραση. «Ευχαριστώ τον Ανδρέα για την απόκρουση».

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν. Είχα κάποια άσχημα νέα πριν το ματς, έμαθα πως ο ξάδερφός μου πέθανε και γι' αυτό ήταν δύσκολες οι στιγμές μετά το γκολ. Το είχα ζητήσει από τον Θεό να με βοηθήσει να σκοράρω και να του το αφιερώσω».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να συγκεντρωθεί στο ματς μετά απ' αυτό: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα να μαθαίνω κάτι τέτοιο πριν τον αγώνα και να πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν ήμουν τόσο συγκεντρωμένος, αλλά στη συνέχεια τα κατάφερα. Συμβαίνουν αυτά στη ζωή και πρέπει να τα ξεπερνάμε. Από ένα σημείο και μετά είχα συγκεντρωθεί απόλυτα στο ματς».

Για την επέμβαση του Γιαννιώτη στο φινάλε: «Γι' αυτό ευχαρίστησα τους συμπαίκτες μου. Δουλέψαμε όλοι μαζί σκληρά, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ο Αντρέας είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες, τον ευχαριστώ για την επέμβαση που έκανε και όλους τους συμπαίκτες μου για την βοήθεια».

Για το καλό ξεκίνημα του Πανιώνιου στο πρωτάθλημα: «Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα. Το θέμα είναι να παραμείνουμε ψηλά. Έχουμε μάθει να βρισκόμαστε σε υψηλό επίπεδο και δουλεύουμε καθημερινά σκληρά γι' αυτό και ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε».

Best of internet