Μετζ - Μονακό 0-7

Gazzetta team
Μετζ - Μονακό 0-7

bet365

Εκπληκτική η Μονακό, διέλυσε με 7-0 εκτός έδρας την Μετζ. Νίκες για Ναντ, Λιλ και Καέν, επική επιστροφή από Ντιζόν.

Απίστευτο πάρτι έκανε η Μονακό, που σκόρπισε με 7-0 την Μετζ. Οι παίκτες του Ζαρντίμ έκαναν ό,τι ήθελαν, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7΄με τον Λεμάρ και δεν μπορούσαν να σταματήσουν να σκοράρουν.

Στο 23’ ο Ζερμέν με πανέμορφο γκολ έκανε το 0-2, ενώ στο 39’ ο Μπερνάρντο Σίλβα το 0-3. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν με τίποτα να αντιδράσουν, στο 60’ έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντουκουρά, στο 68’ ο Φαμπίνιο με πέναλτι έκανε το 0-4, όμως οι Μονεγάσκοι δεν έμειναν εκεί. Στο 72’ ο Καρίγιο έκανε το 0-5, ενώ το σκορ πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις στο τέλος, όταν ο Αργεντίνος με το δεύτερό του γκολ έκανε το 0-5 στο 83’, ενώ ο Μπορσίλια με πανέμορφο τελείωμα το τελικό 0-7 στο 89’.

Νίκες για Ναντ, Λιλ και Καέν
Η Ναντ πήρε δύσκολη, αλλά σημαντική νίκη με 1-0 επί της Μπαστιάν. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να αδικούνται, όταν το γκολ Μπιφουμά ακυρώθηκε λανθασμένα στο ξεκίνημα και στο 18’ ο Στεπίνσκι με άψογο τελείωμα έκανε το 1-0. Οι Κορσικανοί ήταν πιο επιθετικοί, είχαν δοκάρι στο τέλος με τον Σεν Μαξιμέν, όμως δεν απέφυγαν την ήττα.

Δεύτερη νίκη για την Λι, που επιβλήθηκε με 1-0 της Νανσί και εκτόνωσε λίγο την πίεση. Το ματς είχε λίγες φάσεις, με τους λιλουά να είναι καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και να φτάσουν στο γκολ με πέναλτι του Έντερ στο 75’. Μία από τα ίδια για την Καέν, που με πέναλτι του Σαντίνι στο 64’ κέρδισε με 1-0 την Τουλούζ σε ένα ισορροπημένο ματς με λίγες φάσεις.

Απίστευτη επιστροφή για Ντιζόν
Η Μονπελιέ έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της στο ματς με τη Νανσί. Ο εκπληκτικός Νινγκά έκανε χατ τρικ για τους φιλοξενούμενους, κάνοντας το 0-1 στο 18’ και το 0-2 στο 25’. Οι γηπεδούχοι, όμως, ξαναμπήκαν στο παιχνίδι μετά από απίθανο λάθος του τερματοφύλακα Ζουρντρέν, στο οποίο πιστώθηκε το γκολ για το 1-2 στο 39’. Ο Νινγκά έδειξε να τελειώνει όλα, κάνοντας το 1-3 στο 58’, όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο Βάντεν Μπόρε πέτυχε ακόμη ένα αυτογκόλ για την Μονπελιέ για το 2-3 στο 81’ και στο 90’ ο Ριβιέρ έκανε το τελικό 3-3!

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα