Δεν... μασάει ο Καμπιάσο!

Δημήτρης Τομαράς
Δεν... μασάει ο Καμπιάσο!

bet365

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο τόνιζε στον Ρέντη το Σάββατο πως είναι σε θέση να βγάλει και άλλο σερί ματς ως βασικός. Τα λέει μαζί του την Κυριακή ο Πάουλο Μπέντο για την τελική απόφαση.

Ο "Κούτσου" έδειχνε αποφασισμένος να χριστεί ξανά βασικός. Ο Καμπιάσο εξάλλου είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος που ζει για το ποδόσφαιρο και ακόμα και στα 36 του θέλει να το απολαμβάνει όσο περισσότερο γίνεται.

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο έλεγε λοιπόν στον Ρέντη πως δεν έχει κανένα θέμα κούρασης ή καταπόνησης και μπορεί να είναι βασικός και με ΑΕΚ. Ο Πάουλο Μπέντο εισέπραξε την επιθυμία αυτή του παίκτη του σε συνδυασμό με την πίστη του για τον βαθμό της ετοιμότητάς του.

Πιθανώς να τα πει μαζί του την Κυριακή και κατόπιν τούτου να πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Το προβάδισμα για παρτενέρ του "Μίλι" στο κέντρο πάντως το είχε ο Μάρτινς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα