Λέσκοτ: «Ηρθα για την κορυφή»

Λέσκοτ: «Ηρθα για την κορυφή»

Gazzetta team
Λέσκοτ: «Ηρθα για την κορυφή»

bet365

Ο Τζολέον Λέσκοτ ξέρει πόσο σημαντικό είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά τόνισε πως δεν ήρθε στην ΑΕΚ μόνο για τα ντέρμπι αλλά για να πάρει το πρωτάθλημα.

Από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές όχι μόνο της Ενωσης αλλά συνολικά του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Αγγλος κεντρικός αμυντικός θα ζήσει την Κυριακή για πρώτη φορά την ατμόσφαιρα ενός ελληνικού ντέρμπι και μίλησε για αυτό -και όχι μόνο- στη Nova.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λέσκοτ...

Για το ντέρμπι: «Είναι ξεκάθαρο για μένα το πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Δεν έχω έρθει όμως στην ομάδα μόνο για τα ντέρμπι, αλλά για να φέρουμε την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για κάθε φίλαθλο. Κάθε ντέρμπι που παίζουμε είναι σημαντικό για τον κόσμο, ίσως περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι. Ελπίζω να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο».

Για το αν υπάρχει μυστικό νίκης στα ντέρμπι: «Θα σας πω μετά τον αγώνα κι αφού πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στους πρωταθλητές και θα είναι δύσκολο ματς».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Στο πρώτο παιχνίδι αν και πήραμε μια άνετη νίκη, ήταν κάπως δύσκολο για μένα, επειδή ήταν το πρώτο μου ενενηντάλεπτο κι επίσης δεν βοήθησαν οι καιρικές συνθήκες λόγω της ζέστης. Αισθάνομαι όλο και πιο δυνατός, ελπίζω ότι το βλέπετε και πιστεύω ότι την Κυριακή θα είμαι 100% έτοιμος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα