Με 4-2-3-1 και Μάνταλο για τη νίκη!

Με 4-2-3-1 και Μάνταλο για τη νίκη!

Με 4-2-3-1 και Μάνταλο για τη νίκη!

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει καταλήξει στο πώς θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, έχοντας ως στόχο τη νίκη και μόνο επί του Ολυμπιακού.

Από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Αλμέιδα δεν θα προλάβει τη μάχη του Φαλήρου, για την Ενωση έγινε ακόμη πιο σημαντικό το αν θα καταφέρει ή όχι να τεθεί στη διάθεση του προπονητή ο Μάνταλος. Ο αρχηγός εξέφρασε από την πρώτη στιγμή, μετά τον τραυματισμό του, την έντονη επιθυμία του να κάνει ό,τι χρειαστεί για να τα καταφέρει και όλα δείχνουν ότι τα κατάφερε.

Στην προπόνηση του Σαββάτου ο Κετσπάγια έδειξε τις σκέψεις του για την 11άδα -σε σύστημα 4-2-3-1- και σε αυτή υπάρχει κανονικά ο Μάνταλος, όπως υπάρχει και ο Λαμπρόπουλος, ο οποίος έχει σαφές προβάδισμα έναντι του Σιμόες. Συγκεκριμένα, οι Κιτρινόμαυροι αναμένεται να παραταχθούν στο Καραϊσκάκη με τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τον Γκάλο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Ντίντακ αριστερά και στόπερ τους Τσιγκρίνσκι και Λέσκοτ.

Στο χώρο του κέντρου είναι οι Γιόχανσον και Λαμπρόπουλος και τριάδα μπροστά τους οι Πατίτο, Μάνταλος και Χριστοδουλόπουλος, με τον Μπακασέτα στην κορυφή. Η ΑΕΚ θα κάνει μια χαλαρή προπόνηση, ξεμούδιασμα δηλαδή, και το πρωί της Κυριακής αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα αλλάξει κάτι (αν ναι, θα είναι ο Σιμόες αντί του Λαμπρόπουλου) στην 11άδα που έχει αποφασίσει ο Κετσπάγια για το ντέρμπι του Καραϊσκάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα