Rotation και αλλαγές από τον Ίβιτς

Rotation και αλλαγές από τον Ίβιτς

bet365

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην γειτονική Βέροια με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του, και τον Βλάνταν Ίβιτς να θέλει να ξεκουράσει βασικούς παίκτες και να προχωράει σ’ ένα rotation της ενδεκάδας.

Ο αποκλεισμός του Λέο Μάτος από την αποστολή δεν προκάλεσε έκπληξη, με δεδομένο ότι ο Βραζιλιάνος έπαιξε σε πέντε σερί 90 λεπτά. Όμως, υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από συνεχόμενα παιχνίδια, όπως ο Παναγιώτης Γλύκος, ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο Γκόικο Τσίμιροτ, ο Τζάλμα Κάμπος και ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Όλοι οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές, μαζί με τον Λέο Μάτος, έχουν παίξει πέντε σερί παιχνίδια από τις 11 Σεπτεμβρίου (ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός) μέχρι και την Πέμπτη (29/9) στο ματς που έδωσε ο «Δικέφαλος» στο Λίμπερετς κόντρα στην Σλόβαν για το Γιουρόπα Λιγκ.

Μπορεί μπροστά να υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος και η δυνατότητα ξεκούρασης κάποιων ποδοσφαιριστών, αλλά ο Ίβιτς σκέφτεται να αφήσει αρκετούς βασικούς στον πάγκο ενόψει της αναμέτρησης στη Βέροια.

Παράλληλα, όπως φάνηκε και στην προπόνηση του Σαββάτου, κάποιοι παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, όπως οι Μυστακίδης, Χαρίσης, Περέιρα και Μαλεζάς, ίσως έχουν ένα προβάδισμα για την αρχική ενδεκάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα