Η διαφορά Φιγκέιρας με Πάρντο

Δημήτρης Τομαράς
Η διαφορά Φιγκέιρας με Πάρντο

bet365

Μεγάλος... ντόρος έχει γίνει ξανά για τον αποκλεισμό του Φελίπε Πάρντο από την αποστολή του ματς με την ΑΕΚ. Το story με τα παραπανίσια κιλά και η διαφορά με Ντιόγο Φιγκέιρας.

Είναι κοινό... μυστικό πως ο Φελίπε Πάρντο πρωτοεμφανίστηκε το καλοκαίρι στις προπονήσεις του Ολυμπιακού με 10 κιλά παραπάνω. Κιλά τα οποία δεν μπόρεσε να χάσει στο προβλεπόμενο διάστημα.

Όλη αυτή η κατάσταση τον έφερε πίσω και του δημιούργησε προβλήματα, όση προσπάθεια και εάν κατέβαλλε μετά. Η ποιότητα και η αξία του Κολομβιανού εξτρέμ δεν αμφισβητούνται, ωστόσο τα έξτρα κιλά για έναν επαγγελματία είναι... βάσανο. Αντίθετα ο Ντιόγο Φιγκέιρας που είχε ίδιο πρόβλημα έχασε τον απαιτούμενο αριθμό κιλών το αργότερο μέσα σε 10 μέρες δουλεύοντας και έξτρα σε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο αλλά και με τρέξιμο. Πλέον στον Φιγκέιρας δεν φαίνεται καν πως είχε το οποιοδήποτε... θέμα με τα κιλά του, ασχέτως με την όποια εικόνα του στο γήπεδο που σαφώς και προξενεί αισθητό προβληματισμό.

Ο Πάρντο πέραν του προαναφερθέντος προβλήματος πληρώνει και το... μάρμαρο διότι ο Πάουλο Μπέντο δεν θεωρεί πως είναι στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση να βοηθήσει. Κάτι που ισχύει και για τον Δημήτρη Σιόβα και για άλλες περιπτώσεις παικτών όπως του Ανδρεά Μπουχαλάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα