Παρί Σεν Ζερμέν - Μπορντό 2-0

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπορντό 2-0

bet365

Με δύο γκολ του Εντινσον Καβάνι η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 2-0 της Μπορντό στο Parc des Princes και με ματς περισσότερο μείωσε στο -1 από την πρωτοπόρο, Νις.

Η ομάδα του Ουνάι Εμερι επέστρεψε στην έδρα της και στις νίκες στην Ligue1 επικρατώντας 2-0 της Μπορντό και μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή έχοντας έναν αγώνα. Μετά τη νίκη επί της Λουντογκόρετς στο Champions League, ο Καβάνι έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση βάζοντας δύο γκολ και το ίδιο έδειξε και στο Parc des Princes όπου έκανε το ίδιο. Ο Ουρουγουανός επιθετικός άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’ αλλά το καλό γκολ το έβαλε στο 30’ αν και η φάση ξεκίνησε από οφσάιντ.

Σε αυτή τη θέση ήταν ο αριστερός μπακ, Κουρζάβα, ο οποίος γύρισε μέσα στην περιοχή για τον Matador που με εξαιρετικό τακουνάκι βρήκε τη γωνία γράφοντας το 2-0. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ αφού στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν πολύ… flat και αυτό που μπορεί να κρατήσει κανείς είναι η επιστροφή του Χατέμ Μπεν Αρφά στη δράση. Με τα 2 σημερινά, ο Καβάνι έφτασε τα 61 γκολ στην Ligue1 και είναι ο πρώτος σκόρερ απο τους παίκτες που συμμετέχουν φέτος στο γαλλικό πρωτάθλημα.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα