Η αλήθεια για Σίλβα και Ολυμπιακό

Η αλήθεια για Σίλβα και Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Η αλήθεια για Σίλβα και Ολυμπιακό

bet365

Το όνομα του Μάρκο Σίλβα έχει επανέλθει στην ερυθρόλευκη προπονητολογία στο τελευταίο διάστημα. Τι ισχύει όμως ακριβώς; Το Gazzetta.gr παραθέτει τα δεδομένα.

Είτε τον στηρίζεις είτε όχι ως προπονητή ο Σίλβα άφησε έργο στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Είχε ταυτότητα, είχε πλάνο και δούλεψε με τα καλά του και τα λάθη του όσο καλύτερα μπορούσε.

Επί των ημερών του ο Ολυμπιακός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ επί αγγλικού εδάφους αλλά και γενικότερα, έσπασε ένα... σωρό ρεκόρ, ανέδειξε τον Φορτούνη και άλλους παίκτες και συνολικά άφησε μία παρακαταθήκη που αξίζει να μνημονεύεται. Ο Μάρκο Σίλβα με τον Ολυμπιακό αντίθετα με ότι παρουσιάζουν ορισμένοι χώρισαν σε καλό κλίμα. Με αμοιβαίες εξηγήσεις και ευθύνες.

Σίγουρα ο Μάρκο Σίλβα για το πως χειρίστηκε όλο το ζήτημα με την αποχώρησή του έχει πιο μεγάλο μερίδιο αλλά έχει και ο Ολυμπιακός τις ευθύνες του για σειρά θεμάτων που είχε θέσει ο Πορτογάλος όπως την μη παραμονή του Γιάννη Μανιάτη (σ.σ. που αρχικά έμελλε να παίζει και τώρα είναι εκτός πλάνων και κάνει μόνος του προπονήσεις), τα αποδυτήρια και διάφορα άλλα. Όπως και οι ερυθρόλευκοι είχαν τα δίκια τους για την προετοιμασία της ομάδας για τον θεσμό του Κυπέλλου και τον τελικό με την ΑΕΚ και τις σοβαρές ευθύνες του προπονητή και του Γρηγόρη Γεωργάτου για το πως παρουσιάστηκαν οι παίκτες.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΙΝΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΘΕΜΑ ΣΙΛΒΑ

Το ενδιαφέρον για τον Μάρκο Σίλβα από πλευράς Ολυμπιακού στην μετά Βίκτορ Σάντσεθ εποχή δεν αποκαλύφθηκε τώρα. Έχει διαρρεύσει, ακουστεί αλλά και γραφτεί από τον Αύγουστο. Δεν είναι καθόλου βέβαιο πως οι δύο πλευρές έφτασαν στο τελικό στάδιο των συζητήσεων. Η πραγματικότητα είναι η εξής: από την στιγμή που ο νεαρός τεχνικός είχε φύγει από το Λιμάνι με δική του πρωτοβουλία δεν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ότι και εάν συνέβαινε. Και η αλήθεια είναι πως ο πειραϊκός σύλλογος θα έπρεπε να δεσμευτεί για αρκετά προκειμένου να πειστεί.

Πριν από δύο ημέρες είχατε διαβάσει από το Gazzetta.gr ένα σημαντικό δεδομένο της... ιστορίας: Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ως γνωστόν την καλοκαιρινή του προετοιμασία με τον Μάρκο Σίλβα. Τον οποίο ασχέτως με το πως... χώρισαν οι δρόμοι τους θα ήθελε να τον ξαναφέρει στον Πειραιά, έχοντας μάλιστα προσπαθήσει ήδη να το κάνει αφότου έφυγε. Και μάλλον θα το κάνει ξανά. Κλείνουμε αυτήν την παρένθεση και συνεχίζουμε.

Τι είναι αυτό που λέγεται και ακούγεται τις τελευταίες ημέρες; Πως εφόσον ο Πάουλο Μπέντο δεν συνεχίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι σε πρώτο πλάνο αλλά με τις παρούσες συνθήκες το έργο του θα είναι πολύ δύσκολο για να τελειώσει τη σεζόν. Οπότε ο Ολυμπιακός θα ξαναπάει στην περίπτωση Σίλβα, εφόσον φυσικά θα είναι ακόμα διαθέσιμος. Είτε αυτό γίνει Γενάρη είτε καλοκαίρι. Όπως βέβαια στο Λιμάνι είχαν κάνει πρόσφατα και νέες σκέψεις για Μίτσελ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα