Μέσα ο Χουλτ, εκτός και πάλι Μέστο και Λέτο

Μέσα ο Χουλτ, εκτός και πάλι Μέστο και Λέτο

Νίκος Μαρούδας
Μέσα ο Χουλτ, εκτός και πάλι Μέστο και Λέτο

bet365

Έτοιμος για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο Παναθηναϊκός, με τον Χουλτ να επιστρέφει στην αποστολή και τους Λέτο, Μέστο να παραμένουν εκτός με προβλήματα τραυματισμών.

Με τρία λιγότερα προβλήματα, σε σχέση με το ματς κόντρα στην Θέλτα θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Αστέρα Τρίπολης. Στην επιστροφή επιστρέφει ο Χουλτ που ήταν τραυματίας, αλλά και οι Γουακάσο, Ιβανόφ που ήταν τιμωρημένοι για το ματς με τους Ισπανούς.

Εκτός για ακόμα ένα παιχνίδι ο Λέτο που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά και ο Μέστο που συνέχισε την θεραπεία του. Από εκεί και πέρα, εκτός είναι επίσης ο Τελάντερ που γυμνάστηκε ατομικά, όπως και ο Μπουμάλ, ενώ ο Στάικος έχει αμυδαλίτιδα.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μολέδο, Σάμπα, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Ρέις, Ρινάλντι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα