«Φτιαγμένος» στη Λεωφόρο ο Αστέρας

«Φτιαγμένος» στη Λεωφόρο ο Αστέρας

bet365

Με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να έχει αναστρέψει την ψυχολογία στα αποδυτήρια, ο Αστέρας Τρίπολης είναι έτοιμος για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Εκτός ο τιμωρημένος Ιγκλεσιας κι ο τραυματίας Δημούτσος.

Ολοκληρώθηκε η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου οι Αρκάδες - όσο δύσκολο και να φαντάζει - θέλουν να μπουν με το... δεξί στην εποχή Ελευθερόπουλου.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης έχει τα χέρια του... δεμένα μιας και δεν έχει στη διάθεση του για το ματς στη Λεωφόρο τον τραυματία Ελίνι Δημούτσο αλλά και τον τιμωρημένο Ιγκλέσιας.

Για την 11αδα τα κουκιά είναι μετρημένα, με τους Μπέρτο-Γιαννούλη να είναι τα δύο μπακ, ενώ οι Κουρμπέλης και Σεφίλ θα συνθέσουν το δίδυμο στα στόπερ σε ακόμη ένα ματς. Χαμντανί και Τσουκαλάς θα βρίσκονται στον άξονα, με τους Μάσα και Καλτσά να είναι στα... φτερά κι ο Ιωαννίδης θα έχει από πίσω του τον Φαρίνια ή τον Τσιλιανίδη.

Η αποστολή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για την Λεωφόρο και τον Παναθηναϊκό:
Κόσισκι, Αθανασιάδης, Σεφίλ, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Μπέρτος, Κυριακόπουλος, Ιγκόρ, Μάσα, Φερνάντεζ, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Φαρίνια, Καλτσάς, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Γκόντο, Ιωαννίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα