«Φτιαγμένος» στη Λεωφόρο ο Αστέρας

«Φτιαγμένος» στη Λεωφόρο ο Αστέρας

Με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να έχει αναστρέψει την ψυχολογία στα αποδυτήρια, ο Αστέρας Τρίπολης είναι έτοιμος για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Εκτός ο τιμωρημένος Ιγκλεσιας κι ο τραυματίας Δημούτσος.

«Φτιαγμένος» στη Λεωφόρο ο Αστέρας

Ολοκληρώθηκε η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου οι Αρκάδες - όσο δύσκολο και να φαντάζει - θέλουν να μπουν με το... δεξί στην εποχή Ελευθερόπουλου.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης έχει τα χέρια του... δεμένα μιας και δεν έχει στη διάθεση του για το ματς στη Λεωφόρο τον τραυματία Ελίνι Δημούτσο αλλά και τον τιμωρημένο Ιγκλέσιας.

Για την 11αδα τα κουκιά είναι μετρημένα, με τους Μπέρτο-Γιαννούλη να είναι τα δύο μπακ, ενώ οι Κουρμπέλης και Σεφίλ θα συνθέσουν το δίδυμο στα στόπερ σε ακόμη ένα ματς. Χαμντανί και Τσουκαλάς θα βρίσκονται στον άξονα, με τους Μάσα και Καλτσά να είναι στα... φτερά κι ο Ιωαννίδης θα έχει από πίσω του τον Φαρίνια ή τον Τσιλιανίδη.

Η αποστολή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για την Λεωφόρο και τον Παναθηναϊκό:
Κόσισκι, Αθανασιάδης, Σεφίλ, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Μπέρτος, Κυριακόπουλος, Ιγκόρ, Μάσα, Φερνάντεζ, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Φαρίνια, Καλτσάς, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Γκόντο, Ιωαννίδης.

Best of internet