Βασσάρας vs Βαρούχα!

Βασσάρας vs Βαρούχα!

Καυστικό σχόλιο για τον Παναγιώτη Βαρούχα φέρεται να έκανε ο Κύρος Βασσάρας στο περιθώριο σεμιναρίου διαιτησίας στην Κέρκυρα.

Βασσάρας vs Βαρούχα!
Στην Κέρκυρα έγινε επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτησίας, το οποίο διοργάνωσε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κέρκυρας και έλαβε χώρα σε αίθουσα του ξενοδοχείου CORFU HOLIDAY PALACE, στο Κανόνι. Η ημερίδα είχε ως θέμα την παρουσίαση της τροποποίησης των κανονισμών που ισχύουν από τις αρχές του καλοκαιριού, με κεντρικό ομιλητή τον διευθυντή ανάπτυξης διαιτησίας της ΕΠΟ και επιδιαιτητή της ΚΕΔ, Κύρο Βασσάρα.
 
Ο βετεράνος διεθνής ρέφερι έδειξε πάμπολλες φάσεις από αγώνες και ήταν πολύ επεξηγηματικός, αναλύοντας σχολαστικά και με κάθε λεπτομέρεια τις πολλές αλλαγές που έγιναν στον κανονισμό, χρησιμοποιώντας σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα. Όπως αναφέρει το Corfucorner.gr στην διάρκεια του σεμιναρίου, ο Βασσάρας άφησε και αιχμές προς διάφορες κατευθύνσεις.
 
Παραδείγματος χάρην, ήταν «καυστικός» απέναντι στους τηλεκριτικούς διαιτησίας ενώ καθώς εξηγούσε μία φάση (ύστερα από ερώτηση που του έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών Κέρκυρας, Γιάννης Χονδρογιάννης, με αφορμή την επανάληψη της εκτέλεσης ενός πέναλτι) «πέταξε» σπόντα για τον Παναγιώτη Βαρούχα, λέγοντας πως «αυτό μόνο ο Βαρούχας μπορεί να το δει». Υπονοούμενα άφησε και για κάποιες αναφορές στα media επισημαίνοντας: «Ό,τι λάθος γίνει στο Γ' τοπικό Μακεδονίας ή στο Β' τοπικό Κέρκυρας, θα φταίω εγώ, από την... παραμόρφωση που σας κάνω».

Best of internet