Μπάγερν - Κολωνία 1-1

Gazzetta team
Μπάγερν - Κολωνία 1-1

bet365

Η Κολωνία έφυγε με ισοπαλία από το Μόναχο (1-1) και παραμένει αήττητη, κάνοντας τη ζημιά στην Μπάγερν. Νίκες για Χέρτα, Χόφενχαϊμ και Φράιμπουργκ.

Μέχρι να έρθει το ματς στην Μαδρίτη η Μπάγερν είχε μόνο νίκες. Μετά την πρώτη ήττα, όμως, ήρθε και η πρώτη απώλεια βαθμών στην Bundesliga. Η μαχητική Κολωνία έφυγε με ισοπαλία 1-1 από το Μόναχο και διατήρησε το αήττητο, συνεχίζοντας το εκπληκτικό της ξεκίνημα.

Οι Βαυαροί κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος. Οι παίκτες του Αντσελότι έκαναν τη μία επίθεση μετά την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν μόνο άμυνα και το γκολ ήρθε στο 40’, όταν ο Κίμιχ με πολύ ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπερνάτ έκανε το 1-0. Ο Ρόμπεν έμεινε τραυματίας στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, όμως η επανάληψη ξεκίνησε στο ίδιο μοτίβο.

Το δεύτερο γκολ δεν ερχόταν, όμως, και στο 63’ μετά από σέντρα του Ρίσε ο Μοντέστ με πανέμορφο γκολ αιφνιδίασε με το άλμα του τον Νόιερ και έκανε το 1-1! Οι παίκτες του Στέγκερ άρχισαν να παίζουν με αυτοπεποίθηση, ο ρυθμός άνοιξε και στο 77’ ο Μίλερ είδε τον Χορν και το οριζόντιο δοκάρι να του στερούν το 2-1. Στο 87’ και ο Μπερνάτ έφτασε μία ανάσα από το 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις ο Τσόλερ έφυγε στην αντεπίθεση και παραλίγο να παγώσει το Μόναχο, όμως είδε την μπάλα να περνάει λίγο άουτ στην τελευταία μεγάλη ευκαιρία, για να μείνει το 1-1 μέχρι το τέλος.

Με Ιμπίσεβιτς η Χέρτα
Με το αριστερό έκανε ντεμπούτο ο Γκίζντολ στον πάγκο του Αμβούργου, που ηττήθηκε με 2-0 από την Χέρτα στο Βερολίνο. Ο ρυθμός ήταν τρελός στο πρώτο μέρος, με τις ομάδες να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες. Μέχρι το 17’ συνολικά είχαμε τουλάχιστον 6 ευκαιρίες για γκολ, το οποίο δεν άργησε να έρθει. Στο 29’ ο Ιμπίσεβιτς βρέθηκε στην περιοχή και από εκεί δεν συγχωρεί για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα, όμως Κόστιτς και Λασόγκα δεν κατάφεραν να φέρουν στα ίσα το ματς μέχρι το ημίχρονο. Οι Δεινόσαυροι πίεσαν και στην επανάληψη, όμως οι γηπεδούχοι έκαναν σωστή διαχείριση και τελείωσαν τα πάντα στο 70’, όταν ο Ιμπίσεβιτς με πέναλτι έκανε το 2-0. Ο Μίλερ σκόραρε για το Αμβούργο στο 76’, όμως το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Το έσωσε ο Κόλακ
Ντάρμσταντ και Βέρντερ Βρέμης ήθελαν τη νίκη για να πάρουν βαθμολογική ανάσα αλλά τελικά συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία (2-2) και παραμένουν αμφότερες ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με το δοκάρι του Γκόντορφ σε φάουλ στο 6' και στο 19' άνοιξαν το σκορ με την εκτέλεση πέναλτι του Κόλακ (1-0), διατηρώντας εύκολα το προβάδισμα στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη, όμως, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και στο 51' ισοφάρισαν με την κεφαλιά του Σανέ (1-1). Η Βέρντερ πήρε τον έλεγχο, πίεσε για το δεύτερο γκολ και το βρήκε στο 67' με τον Γκναμπρί μετά την πάσα του Μάνε (1-2). Η ομάδα της Βρέμης έδειχνε ικανή να πάρει την πρώτη εκτός έδρας νίκη για φέτος αλλά η χαρά της δεν κράτησε πολύ καθώς στο 73' ξανά ο Κόλακ έδωσε τη λύση για την Ντάρμσταντ, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με ωραίο σουτ. Αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος, παρά τις εκατέρωθεν προσπάθειες για το τρίτο γκολ και τη νίκη.

Χαλαρή Χόφενχαϊμ
Αήττητη παραμένει μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές η Χόφενχαϊμ, η οποία επικράτησε της Ινγκολσταντ με 2-1 εκτός έδρας και την άφησε στη ζώνη του υποβιβασμού με μόλις ένα βαθμό. Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε από το πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύο γκολ και παράλληλα βάσεις νίκης. Το 0-1 έγινε στο 12' με το κοντινό πλασέ του Βάγκνερ μετά το γύρισμα του Κράμαριτς από δεξιά και στο 35' ο Ντεμιρμπάι με σουτ από τα 20 μέτρα έκανε το 0-2. Τα πράγματα ήταν, πλέον, πολύ απλά για την Χόφενχαϊμ, η οποία στο δεύτερο ημίχρονο είχε αρκετές ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις για να βάλει κι άλλο γκολ, όπως είχε και δοκάρι με τον Κράμαριτς στο 89'. Τελικά αντί να γίνει το 0-3 έγινε το 1-2, που ήταν και το τελικό, με το πέναλτι του Χίντερζεερ στο 95'.

Ιστορία η Φράιμπουργκ
Η Φράιμπουργκ επιβλήθηκε με 1-0 της Άιντραχτ και έφτασε ήδη τις 3 νίκες στη σεζόν, κάτι που έχει καταφέρει μόλις άλλες δύο φορές στο παρελθόν. Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα του Στράιχ, καθώς μόλις στο 4’ ο Γκρίφο άνοιξε το σκορ για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, έχασαν ευκαιρίες, όμως τίπορα δεν άλλαξε μέχρι το ημίχρονο. Η Φράιμπουργκ ξεκίνησε καλύτερα, είχε δοκάρι με τον Φραντς στο 53’ και τον έλεγχο, κρατώντας τη νίκη μέχρι το τέλος.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα