Χουχούμης: «Αδικηθήκαμε, αλλά κοιτάμε μπροστά»

Gazzetta team
Χουχούμης: «Αδικηθήκαμε, αλλά κοιτάμε μπροστά»

bet365

Απογοητευμένος από την ήττα στο «Μπαλαΐδος» και σίγουρος οτι θα πάρει την ευκαιρία του, παρουσιάστηκε ο Διαμαντής Χουχούμης.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση, όχι όμως και από το αποτέλεσμα του αγώνα με την Θέλτα, παρουσιάστηκε στην κάμερα της Nova ο Διαμαντής Χουχούμης. Ο νεαρός αμυντικός του Παναθηναϊκού μιλώντας για το ματς της Πέμπτης, είπε: «Νομίζω πως το αποτέλεσμα μάς αδικεί. Παίξαμε πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Απλά δύο φάσεις έκριναν το αποτέλεσμα. Το θετικό είναι ότι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να τελειώνουμε καλύτερα τις φάσεις και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα τελευταία λεπτά.

Όσο για το παιχνίδι με τον Αστέρα, την Κυριακή στην Λεωφόρο, τόνισε: «Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι στην Ισπανία. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε στο πρωτάθλημα. Ο Αστέρας έχει ένα καλό σύνολο. Ίσως έχει αρχίσει λίγο άσχημα, αλλά πιστεύω πως με την αλλαγή προπονητή θα βελτιωθεί. Εμείς πρέπει να πάμε μόνο για τη νίκη. Η Λεωφόρος μάς δίνει μεγάλη δύναμη, ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης μας».

Τέλος αναφορικά με την παραλίγο μετακίνηση στην Τερνάνα δήλωσε: «Δεν χρειάζεται να συζητάμε για το παρελθόν. Κοιτάζω το παρόν και το μέλλον, είμαι εδώ, δίνω το 100% για την ομάδα όπως πάντα και περιμένω την ευκαιρία μου. Πιστεύω πως μέσα από τη δουλειά, σε ό,τι και να κάνεις, δικαιώνεσαι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα