Θα πρασινίσει το Άμστερνταμ!

Θα πρασινίσει το Άμστερνταμ!

Θα πρασινίσει το Άμστερνταμ!

Πανικός για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άγιαξ από τους φίλους του Παναθηναϊκού που εξάντλησαν τα εισιτήρια 54 μέρες πριν τον αγώνα. «Όχι» των Ολλανδών για έξτρα εισιτήρια.

Από την ημέρα που έγινε η κλήρωση των ομίλων του Europa League, οι φίλοι του Παναθηναϊκού άρχισαν να κάνουν τα πλάνα τους για το ποιο ή ποια εκτός έδρας παιχνίδια θα έβλεπαν. Αυτό με τον Άγιαξ στις 24 Νοεμβρίου ήταν το πιο ελκυστικό, τόσο από οικονομικής πλευράς, όσο και από αγωνιστικής.

Έτσι, με το που ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων, το mail της ΠΑΕ άρχισε να κατακλύζεται από αιτήσεις για εισιτήρια, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το Σάββατο το πρωί να ανακοινωθεί sold out από τους «πράσινους», οι οποίοι δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν όλους τους φίλους του «τριφυλλιού».

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο Παναθηναϊκός ζήτησε δύο φορές από τους Ολλανδούς έξτρα εισιτήρια, όμως η απάντηση που έλαβε, ισάριθμες φορές, ήταν αρνητική.

«Η διάθεση ολοκληρώθηκε, σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους πως τα εισιτήρια του αγώνα Άγιαξ – Παναθηναϊκός (24/11, 19:00 τοπική ώρα, Amsterdam Arena) έχουν εξαντληθεί και ως εκ τούτου παρακαλούμε πολύ τον κόσμο να μην αποστέλλει άλλα αιτήματα.

Ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει δύο φορές από τον Άγιαξ την προμήθεια επιπλέον εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων μας, χωρίς δυστυχώς το αίτημα να γίνει αποδεκτό.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας στην Ομάδα και λυπούμαστε που λόγω της τεράστιας ζήτησης ήταν ανέφικτο να εξυπηρετηθούν όλοι, καθώς ακολουθήθηκαν τα κριτήρια που είχαν ορισθεί σε προηγούμενη σχετική ανακοίνωση.

Όσοι φίλαθλοι εξασφάλισαν εισιτήριο έχουν ενημερωθεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω e-mail».

Συνολικά στο Άμστερνταμ αναμένεται να βρεθούν περίπου 3000 φίλοι του τριφυλλιού...

Best of internet