Ιντέγε: «Να σηκώσουμε κεφάλι»

Ιντέγε: «Να σηκώσουμε κεφάλι»

Θοδωρής Βασίλης
Ιντέγε: «Να σηκώσουμε κεφάλι»

bet365

Ο Μπράουν Ιντέγε έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει ΑΕΚ ενώ τόνισε ότι παρά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, οι Πειραιώτες μπορούν να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο του Europa League.

«Αισθάνομαι λυπημένος και απογοητευμένος, γιατί είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε και έπρεπε να έχουμε πάρει κάτι από το παιχνίδι. Πιστεύω ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα, με την έννοια ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε, θα έπρεπε να είχαμε πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία», ανέφερε αρχικά στη «Live Sport» και συνέχισε:

«Είναι άσχημο γιατί χάσαμε παίζοντας στο γήπεδό μας, μπροστά στους οπαδούς μας και είναι επίσης πολύ άσχημο για μας τους παίκτες, για την ψυχολογία μας και για την ομάδα».

Για τα επόμενα ματς είπε: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτή την ήττα και να κοιτάξουμε μπροστά. Τα πράγματα είναι ανοιχτά στον όμιλο και από εμάς εξαρτώνται όλα. Χάσαμε μια σημαντική ευκαιρία μετά τη νίκη στην Ελβετία, αλλά οφείλουμε να αντιδράσουμε και να πάρουμε πάλι την κατάσταση στα χέρια μας. Μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση στο γκρουπ, έχουμε καλή ομάδα και θα κάνουμε ότι πρέπει στα επόμενα παιχνίδια για να πάρουμε την πρόκριση».

Τέλος, για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ τόνισε: «Είναι λυπηρό που πρέπει να παίξουμε αυτό το ντέρμπι με αυτήν την ψυχολογία μετά από δύο σερί ήττες, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ όμως αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να επιστρέψουμε στις νίκες και πρέπει να αποδείξουμε στους οπαδούς μας και σε όλους πως παρά τα άσχημα αποτελέσματα, ότι είμαστε ποδοσφαιριστές, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να τα δώσουμε όλα για την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα