Λυχναράς: «Νυχθημερόν αναζητούμε λύση»

Gazzetta team
Λυχναράς: «Νυχθημερόν αναζητούμε λύση»

bet365

Ο αντιπρόεδρος της Football League, μίλησε για τις προσπάθειες που γίνονται για να βρεθεί χορηγός ώστε να αρχίσει το πρωτάθλημα και να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κατηγορία...

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM:

«Είχαμε μια επαφή με μια μεγάλη εταιρεία στο χώρο της διαφήμισης κι αφού δεν βρίσκεται ένα κανάλι να πάρει το πρωτάθλημα αυτούσιο, να γίνεται μια διαχείριση από τη συγκεκριμένη εταιρεία και ένα κανάλι να δείχνει έναν αγώνα και άλλο κανάλι να μπορεί να δείχνει άλλο. Θα υπάρξουν συνεχείς επαφές με κρατικό και ιδιωτικό κανάλι τις επόμενες ώρες και μέρες. Νυχθημερόν κάνουμε αυτή τη δουλειά για να βρούμε την καλύτερη λύση.

Έχουμε υποχωρήσει πολύ από την αρχική μας θέση, αλλά θα πρέπει να φτάσει τουλάχιστον στο 1,5 εκατ. ευρώ». Τέλος, για το νέο πρωτάθλημα ανέφερε: «Ευχόμαστε να έχουμε ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα τη νέα σεζόν και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις γι’ αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα