Μοναδικός απών ο Βλάχος στον Πανιώνιο

Θοδωρής Βασίλης
Μοναδικός απών ο Βλάχος στον Πανιώνιο

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιώνιου για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να μην μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Βαλεντίνο Βλάχο.

Με 20 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του πάει στο παιχνίδι με τον Ηρακλή ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο τεχνικός του Πανιώνιου δεν υπολογίζει στον Βαλεντίνο Βλάχο, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση καθώς είχε αποχωρήσει τραυματίας από το παιχνίδι με την Βέροια.

Οι «κυανέρυθροι», θέλουν να ρεφάρουν μετά την ήττα από την Βέροια και στην προσπάθεια αυτή ο Μιλόγεβιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Γιαννιώτης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Αργυρόπουλο, Ρισβάνη, Οικονόμου και Αντωνιάδη, με τους Κόρμπο και Σιώπη να είναι αμυντικοί μέσοι. Στην επίθεση θα βρεθεί ο Ανσαριφάρντ και πίσω του η τριάδα θα αποτελείται από τους Μπεν, Μασούντ και Φούντα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Θεοδωρόπουλος, Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Αντωνιάδης, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Κρητικός, Μασούρας, Μπεν, Ολαϊτάν, Ανσαριφάρντ, Γκιοατά, Σοτζέι, Πινιώτης, Φούντας, Ενγκόγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα