Μοναδικός απών ο Βλάχος στον Πανιώνιο

Μοναδικός απών ο Βλάχος στον Πανιώνιο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιώνιου για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να μην μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Βαλεντίνο Βλάχο.

Μοναδικός απών ο Βλάχος στον Πανιώνιο

Με 20 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του πάει στο παιχνίδι με τον Ηρακλή ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο τεχνικός του Πανιώνιου δεν υπολογίζει στον Βαλεντίνο Βλάχο, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση καθώς είχε αποχωρήσει τραυματίας από το παιχνίδι με την Βέροια.

Οι «κυανέρυθροι», θέλουν να ρεφάρουν μετά την ήττα από την Βέροια και στην προσπάθεια αυτή ο Μιλόγεβιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Γιαννιώτης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Αργυρόπουλο, Ρισβάνη, Οικονόμου και Αντωνιάδη, με τους Κόρμπο και Σιώπη να είναι αμυντικοί μέσοι. Στην επίθεση θα βρεθεί ο Ανσαριφάρντ και πίσω του η τριάδα θα αποτελείται από τους Μπεν, Μασούντ και Φούντα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Θεοδωρόπουλος, Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Αντωνιάδης, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Κρητικός, Μασούρας, Μπεν, Ολαϊτάν, Ανσαριφάρντ, Γκιοατά, Σοτζέι, Πινιώτης, Φούντας, Ενγκόγκ.

Best of internet