Μερκής: «Δεν ήμασταν δειλοί...»

Μερκής: «Δεν ήμασταν δειλοί...»

Ο Γιώργος Μερκής έκανε τα πάντα στον Πειραιά, έσωσε την ομάδα του από μεγάλες απειλές και τόνισε πως ο ΑΠΟΕΛ είναι ικανός για μεγάλα πράγματα.  

Μερκής: «Δεν ήμασταν δειλοί...»

«Ήταν ένα παιχνίδι πρόκληση για εμάς, παίζαμε με τον ΟΣΦΠ σε μια δύσκολη έδρα, σίγουρα στα παιχνίδια των ομίλων, φημίζονται οι ομάδες για το παθός. Νομίζω και το ΑΠΟΕΛ έχει αποδείξει και στο παρελθόν, σε όλα τα παιχνίδια στην Ευρώπη πως παίζει με πάθος και τα κτυπάει οποιοδήποτε αντίπαλο, αυτό κάναμε και σήμερα» τόνισε ο Μερκής στο ΡΙΚ και πρόσθεσε: «Ο ΟΣΦΠ ήταν καλύτερος, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν ήμασταν δειλοί, βγήκαμε μπροστά, κρατήσαμε μπάλα, σκοράραμε και μετά αμυνθήκαμε πάρα πολύ σωστά, μπορούσαμε να σκοράροουμε και άλλο γκολ, μπορούσε όμως και ο Ολυμπιακός».

Οσο για την προσπάθεια του Ιντέγιε και τη σωτήρια τοποθέτησή του είπε: «Είναι ένας πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής, είναι γρήγορος, δυνατός, πάρα πολύ καλός παίκτης, μπορεί να μην έχει το εύκολο γκολ, ωστόσο μπορεί να ταλαιπωρήσει μια ολόκληρη άμυνα. Εντάξει στη φάση με το δοκάρι, έγινε μία λάθος απομάκρυνση, πήρε μια παράξενη κεφαλιά ο Ιντέγιε, βρήκα στο σωστό τάιμινγκ εκεί στο γκολπόστ, έκανα το κεφάλι, βρήκε η μπάλα στο δοκάρι, ήμουν τυχερός εκεί και γλυτώσαμε το γκολ».

Best of internet