Αστανά - Γιουνγκ Μπόις 0-0

Gazzetta team
Αστανά - Γιουνγκ Μπόις 0-0

bet365

Αστανά και Γιουνγκ Μπόις κόλλησαν στο 0-0 στο Καζαχστάν, παίρνοντας τον πρώτο τους βαθμό, αλλά παράλληλα κάνοντας και... δωράκι στον Ολυμπιακό εφόσον κερδίσει το ΑΠΟΕΛ.

Η Αστανά ήταν πιο επιθετική, η Γιουνγκ Μπόις έπαιξε στην αντεπίθεση και στο τέλος έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που μάλλον δεν βολεύει καμιά τους, αλλά αντίθετα φαίνεται να είναι καλό μαντάτο όσο αφορά τον Ολυμπιακό, καθώς οι ομάδες αυτές είναι στον όμιλο του. Στο πρώτο μέρος οι ευκαιρίες ήταν λίγες, με τους Ελβετούς να πατάνε καλύτερα και να πλησιάζουν στο γκολ με τον Νούχου.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και ήταν πιο επιθετικοί, είχαν δοκάρι σε εντυπωσιακό γυριστό του Ντεσπότοβιτς, όμως δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν στο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, είχαν κάποιες καλές στιγμές στην αντεπίθεση και κράτησαν το 0-0 μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα