«Με κουκούτσια ή λεφτά θα παίξει η Ζάκυνθος;»

Gazzetta team
«Με κουκούτσια ή λεφτά θα παίξει η Ζάκυνθος;»

bet365

Ένταση υπήρξε κατά την διάρκεια της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδας, όταν τονίστηκε πως υπάρχει μια ανοιχτή υπόθεση μεταξύ Πανελευσινιακού και Ζακύνθου, με τους εκπροσώπους της ομάδας από την Ελευσίνα, να τα επιτίθενται στους νησιώτες.

Ξέσπασμα είχαμε στη κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας από τους εκπροσώπους του Πανελευσινιακού, οι οποίοι βγήκαν εκτός ορίων όταν ο Γαβριηλίδης ανέφερε πως: «Στη Β' Εθνική έχουμε ένα θέμα με τη συμμετοχή του Πανελευσινιακού και της Ζακύνθου λόγω των δικαστικών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν. Ελπίζω ότι μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα να έχει ξεκαθαρίσει». Αυτό έφερε την... έκρηξη του Χρήστου Παλαιολόγου, που είπε: «Με κουκούτσια ή λεφτά θα παίξουν αυτοί; Αυτός δεν έχει μαντήλι να κλάψει, πώς πληρώνει για τα παράβολα; Χρωστάνε παντού, σε όλη την Ευρώπη».

Στη συνέχεια και αφού οι εκπρόσωποι των ομάδων της Σούπερ Λιγκ κοιτούσαν απορημένοι, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού, Σπύρος Δημόπουλος, που είπε: «Δεν υπάρχουν πουθενά; Υπάρχει κάποια διάταξη να συμμετέχει η Ζάκυνθος αν πέσουμε εμείς;», ενώ στη συνέχεια ο Χρήστος Δημόπουλος, τόνισε: «Τέσσερις μήνες είμαστε σε δικαστήρια. Έχουμε χαλάσει 50.000 ευρώ σε δικηγόρους και βρεθήκαμε ξανά στο ίδιο σημείο. Έβγαλε χθες απόφαση το Διαιτητικό...

Ποιος θα μας γυρίσει τα λεφτά μας; Ποιος είναι πίσω από τη Ζάκυνθο; Ποιος ασχολείται; Δεν είναι απειλή. Όταν τελειώσει το θέμα ο καθένας θα μπει στο καβούκι του. Σπηλώνουν ονόματα που έχουν φορέσει το εθνόσημο. Θα πληρώσουν όλοι. Θα τους κυνηγήσουμε. Μου σπήλωσαν το όνομα. Είμαστε οικογενειάρχες. Γιατί δεν το έκανε πριν έξι μήνες η Ζάκυνθος; Πίστευε ότι θα σωθεί. Θα χαλάσουμε άλλα τόσα που θα δικαιωθούμε εμείς, αλλά θα πληρώσουν».

Ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε την Ζάκυνθο δεν αντέδρασε, με τον Σπύρο Δημόπουλο να καταλήγει: «Υπάρχει μία διαδικασία εδώ και τέσσερις μήνες. Βγήκε μία απόφαση χθες να μην επικυρωθεί η βαθμολογία. Τρέχουμε για μία δωροδοκία που δεν υπάρχει πουθενά. Είναι ξεφτίλα. Έχουμε κουραστεί» και τον Γαβριηλίδη να λέει: «Εντάξει, κύριε πρόεδρε, βάλτε και τη Ζάκυνθο στην κλήρωση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα