Παναγόπουλος: «Πέφτουν οι μάσκες»

Παναγόπουλος: «Πέφτουν οι μάσκες»

Gazzetta team
Παναγόπουλος: «Πέφτουν οι μάσκες»

bet365

Ο Χρήστος Παναγόπουλος μίλησε για την απόφαση του Κύρου Βασσάρα να επαναφέρει τους διαιτητές Παππά και Βοσκάκη, τονίζοντας πως οι μάσκες αρχίζουν και πέφτουν.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM για:

-το αν αποτελεί δικαίωση για τον Παναθηναϊκό η στάση του πριν τον ορισμό του Βασάρα ως επιδιαιτητή: «Δεν είναι θέμα δικαίωσης. Δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Μας ενδιαφέρουν τα γεγονότα και η ουσία. Δεν έχει σημασία η δικαίωση αν μπήκαν αυτά τα καλόπαιδα της διαιτησίας στους αγώνες. Ο κ. Βασάρας επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους μας ότι θα προκαλέσει κρίση στο ποδόσφαιρο. Αυτή τη φορά είναι στο προσκήνιο ως επιδιαιτητής. Οι μάσκες πέφτουν. Ο ίδιος επέλεξε να βάλει ξανά στο παιχνίδι αυτούς τους ανθρώπους. Δική του είναι η ευθύνη για ό,τι συμβεί., Αν συμβεί οτιδήποτε, όπως για παράδειγμα με απόφαση της πολιτείας να μας στερήσει το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει αποζημίωση. Θα στραφούμε εναντίον του και εναντίον αυτών που τον θέλησαν εκεί. Εμείς θέλαμε να φύγει αυτός και η σύζυγός του από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι θέμα εκλογών για να μπει ένας κανονικός επιδιαιτητής. Δεν είναι θέμα εκλογών, αλλά σοβαρότητας να κάνει σωστά τη δουλειά του. Όχι να βγάζει τους διάφορους Λάμπρου. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Τι ζητάμε; Μια ισονομία και μια τάξη στα πράγματα».

-το αν βρίσκει σκοπιμότητα στις επιλογές του Βασάρα: «Θεωρείτε πως είναι συμπτωματικά; Είναι θέμα αποφάσεων. Εμείς ως Παναθηναϊκός στείλαμε τη Δευτέρα επιστολή στην ΕΠΟ και ζητούσαμε να μπει στον κανονισμό το ισπανικό μοντέλο, ώστε όλοι να ξέρουμε υποχρεώσεις και δικαιώματα και να μαθαίνει ο αρχιδιαιτητής της Super League τις βαθμολογίες και τις εκθέσεις των παρατηρητών, για να ξέρει ποιους να βάλει και τι όχι. Απάντηση δεν πήραμε ως Παναθηναϊκός. Ας κανονίσουν την πορεία τους οι της ΕΠΟ και ο κ. Βασάρας».

-το αν θα προσφύγει ο Παναθηναϊκός στην πολιτεία: «Δεν έχει λόγο η πολιτεία. Αυτό είναι θέμα ποδοσφαίρου. Να βάζω κάθε φορά μπροστά την πολιτεία να λύνει τα προβλήματα; Ο κ. Κοντονής κάνει την προσπάθειά του με το δικό του τρόπο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να δείξουν ούτε επαγγελματίες. Και είναι και στην Ευρώπη. Θα είχαμε κανένα πρόβλημα αν όλα πήγαιναν ήσυχα και σωστά. Αν νομίζουν πως κάνουν σωστά τη δουλειά τους έτσι, κακό του κεφαλιού τους. Μεγάλοι άνθρωποι είναι. Γίνονται πράγματα που σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου. Και πολύ συγκρατημένοι είμαστε. Άλλωστε γι’ αυτό και δεν έγινε γνωστή η επιστολή που στείλαμε. Η φασαρία προκαλείται από αυτούς. Αγνοεί τους παρατηρητές της Super League και τις δικές του κρίσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα