Στις Θύρες 26 και 27 οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ (pic)

Στις Θύρες 26 και 27 οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Στις Θύρες 26 και 27 οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ (pic)

bet365

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη από τις Θύρες 26 και 27.
Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα δουν το Ολυμπιακός - ΑΠΟΕΛ από τις Θύρες 26 και 27. Οι είσοδοι που θα χρησιμοποιήσουν είναι οι είσοδοι 26 και 27.
Οι πύλες του σταδίου θα ανοίξουν στις 19:15. Με βάση τις σχετικές ανακοινώσεις από αστυνομία και ΑΠΟΕΛ όσοι θα προσέλθουν στο στάδιο με δικά τους μέσα θα πρέπει να το πράξουν όσο πιο νωρίς γίνεται. Από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ζητήθηκε να είναι προσεκτικοί στην μετακίνησή τους στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και όπως αποφύγουν να βρεθούν έξω από τις Θύρες 3-7. Πριν από την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται έλεγχος εισιτηρίου και σωματικός έλεγχος για όλους τους φιλάθλους. Ο έλεγχος θα διενεργείται από την ελληνική αστυνομία και τους Security του γηπέδου.
Στον χώρο θα υπάρχουν και επιτηρητές του ΑΠΟΕΛ. Θα υπάρχουν 4 turnstiles στην κάθε είσοδο για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ. Όλα τα turnstiles θα δέχονται όλα τα εισιτήρια, είτε είναι της Θύρας 26 είτε της Θύρας 27.
Σε περίπτωση που φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο σε άλλες Θύρες, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο εάν φέρουν διακριτικά του ΑΠΟΕΛ. Επίσης απαγορεύεται η μετακίνηση από τον προκαθορισμένο χώρο για τους φιλάθλους σε άλλη κερκίδα. Από τον ΑΠΟΕΛ ζητήθηκε να στηρίξουν δυναμικά την ομάδα, ταυτόχρονα όμως σεβόμενοι τους κανονισμούς του σταδίου.
Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να παραμείνουν εντός του σταδίου για 30 - 40 λεπτά. Εάν κάποιος θέλει να αποχωρήσει από το στάδιο πριν το τέλος του αγώνα θα πρέπει να το πράξει μέχρι και το 70ο λεπτό. Στη Gallery μπορείτε να δείτε την λίστα με τα απαγορευμένα αντικείμενα.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα