Οι πρώτες σκέψεις για Καραϊσκάκη!

Οι πρώτες σκέψεις για Καραϊσκάκη!

Γιώργος Τσακίρης
Οι πρώτες σκέψεις για Καραϊσκάκη!

bet365

Ο Κετσπάγια δουλεύει την ΑΕΚ που θα δούμε στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό, το 4-3-3 και τα πρόσωπα που δοκίμασε...

Από τη στιγμή που έληξε το ματς με τον Ηρακλή και ήρθε η μεγάλη... γκέλα για τους Κιτρινόμαυρους, το μυαλό όλων στις τάξεις της Ενωσης στράφηκε στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. «Να πάρουμε στο ντέρμπι ό,τι χάσαμε σήμερα», ήταν άλλωστε η ατάκα του προπονητή μετά το 0-0 με τους Θεσσαλονικείς και ο Κετσπάγια φανέρωσε στην προπόνηση της Πέμπτης τις πρώτες του σκέψεις (ή έστω μέρος αυτών) για το πώς η ΑΕΚ θα πάρει στο Φάληρο το αποτέλεσμα που θέλει.

Στη δοκιμή που έκανε στα Σπάτα, ο Γεωργιανός τεχνικός δοκίμασε και δούλεψε το 4-3-3 και είχε (αρχικά) στους βασικούς τον Πέτρο Μάνταλο. Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος της Ενωσης ήταν εσωτερικό χαφ μαζί με τον Γιόχανσον και τον ρόλο του κόφτη είχε ο Σιμόες. Στη συνέχεια, όμως, ο Κετσπάγια αντικατέστησε τον Μάνταλο με τον Λαμπρόπουλο, ο οποίος πήγε κόφτης και τα εσωτερικά χαφ ήταν έγιναν αυτόματα και όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς οι Γιόχανσον-Σιμόες.

Από εκεί και πέρα, στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Μπακασέτας με τους Πατίτο και Χριστοδουλόπουλο σαν εξτρέμ (αριστερά και δεξιά αντίστοιχα) ενώ δεν υπήρξε κάποια έκπληξη στην άμυνα, με τον Γκάλο να επιστρέφει στο δεξί άκρο μετά την παρένθεση στο ματς με τον Ηρακλή που δεν ξεκίνησε (και δεν χρησιμοποιήθηκε καν), τον Ντίντακ να είναι αριστερά και τους Τσιγκρίνσκι-Λέσκοτ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Εννοείται πως αναμένουμε και τις υπόλοιπες μέρες προετοιμασίας για να έχουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα 11άδας από τον Γεωργιανό προπονητή.

Όπως και να 'χει με δεδομένες απουσίες εκείνες των Βάργκας και Αλμέιδα (πλέον δεν υπάρχει ούτε η δυνατότητα για θαύμα διότι θα είναι... έγκλημα να παίξει ποδοσφαιριστής με πρόβλημα στη μέση με μόλις μία, βαριά δυο προπονήσεις εδώ και αρκετό καιρό) ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει αναμφισβήτητα πολύ δύσκολο έργο μπροστά του και γι' αυτό ήδη δουλεύει πολύ στο μυαλό του τακτικά το συγκεκριμένο ματς και ψάχνει τις λύσεις σε όλα τα (σημαντικά) ζητήματα που έχουν προκύψει και αφορούν την 11άδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα