Ψάχνοντας την πρώτη νίκη...

Κώστας Ζάλιαρης
Ψάχνοντας την πρώτη νίκη...

bet365

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόμα και Ίντερ θα παλέψουν μπροστά στο κοινό τους για να πάρουν το πρώτο «τρίποντο» στη φάση των ομίλων του φετινού Γιουρόπα Λιγκ, έπειτα από τα άσχημα αποτελέσματά τους στην πρεμιέρα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Ζοσέ Μουρίνιο έμειναν να... ψάχνονται και ν' απορούν μετά την ήττα τους (1-0) από τη Φέγενορντ στην πρώτη αγωνιστική, πράγμα που καθιστά πλέον επιτακτική ανάγκη τους τρεις βαθμούς στο αποψινό παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στην άσημη, Ζόρια από την Ουκρανία.

Η Ρόμα, μετά το... κάζο στο Τορίνο στη Serie A, υποδέχεται την Άστρα Γκιούργκιου με στόχο να ... σπάσει κι εκείνη το ρόδι για φέτος στη διοργάνωση, από τη στιγμή που πήρε μονάχα έναν βαθμό στο Πλζεν, κόντρα στη Βικτόρια, με το τελικό 1-1, σ' έναν όμιλο που η Αούστρια Βιέννης είναι πρωτοπόρος έπειτα από το υπέρ της 3-2 στη Γεωργία πριν από δύο εβδομάδες.

Η Ίντερ υπέστη ήττα – σοκ από τη Χάποελ Μπερ Σεβά και μάλιστα στο «Τζουζέπε Μεάτσα» με σκορ 2-0 και σήμερα πραγματοποιεί ακόμα μια εξόρμηση, αυτή τη φορά στην Πράγα, όπου θα παλέψει για κάτι καλό απέναντι στη Σπάρτα.

Άγιαξ – Σταντάρ Λιέγης, Φιορεντίνα – Καραμπάκ και Αστάνα – Γιούνγκ Μπόις τα παιχνίδια για τους ομίλους των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού αντίστοιχα στη δεύτερη αγωνιστική των γκρουπ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

18:00

Γκαμπάλα – Μάιντς

Αστάνα – Γιούνγκ Μπόις

20:00

Γάνδη – Κονιάσπορ

Φιορεντίνα – Καραμπάκ

Ζυρίχη – Οσμανλισπόρ

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μπράγκα

Λίμπερετς – ΠΑΟΚ

Στέαουα Βουκουρεστίου – Βιγιαρεάλ

Άγιαξ – Σταντάρ Λιέγης

Σάλκε – Σάλτσμπουργκ

Σπάρτα Πράγας – Ίντερ

Θέλτα – Παναθηναϊκός

Κράσνονταρ – Νις

Χάποελ Μπερ Σεβά – Σαουθάμπτον

22:05

Ντάνταλκ – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Γάνδη – Σασουόλο

Αούστρια Βιέννης – Βικτόρια Πλζεν

Φενέρμπαχτσε – Φέγενορντ

Σεντ Ετιέν – Άντερλεχτ

Ρόμα – Άστρα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ζόρια

Ζενίτ – Άλκμααρ

Αθλέτικ – Ραπίντ Βιέννης

Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα