ΠΑΟ: Να δείξει ότι... αντέχει και στα δύσκολα

Νίκος Αθανασίου
ΠΑΟ: Να δείξει ότι... αντέχει και στα δύσκολα

bet365

Το παιχνίδι στο «Μπαλαΐδος» απέναντι στη Θέλτα (20:00, ΟΤΕSport2, gazzetta.gr) είναι από τα πιο ζόρικα για τον Παναθηναϊκό λόγω συνθηκών και αγωνιστικών προβλημάτων, όμως οι «πράσινοι» ξέρουν τη σημασία που θα έχει το θετικό αποτέλεσμα.. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΙΓΚΟ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Το «τριφύλλι» ταξίδεψε στην Ισπανία με αρκετές απουσίες, αφού οι Χουλτ, Μέστο, Λέτο, Ιβανόφ και Γουακάσο έμειναν πίσω στην Αθήνα και ο Αντρέα Στραματσόνι καλείται να βρει λύσεις...

Όπως δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου, είναι μια μεγάλη ευκαιρία να... τεσταριστεί το ρόστερ που έχει στα χέρια του, με το παιχνίδι στο «Μπαλαΐδος» να χαρακτηρίζεται κρίσιμο για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να κάνει το κάτι παραπάνω από την απλή επιστροφή στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Έπειτα από την ήττα (2-1) από τον Άγιαξ στη Λεωφόρο, άπαντες στον σύλλογο γνωρίζουν πως οφείλουν να πάρουν κάτι θετικό από το αποψινό ματς προκειμένου να συνεχίσουν να ελπίζουν στην επίτευξη ενός... νέου στόχου που δεν είναι άλλος από την παρουσία στην επόμενη φάση.

Στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Θέλτα, ο Στιλ θα είναι εκείνος που θα βρεθεί κάτω απ' τα δοκάρια, με την τριάδα της άμυνας ν' απαρτίζεται από τους Σάμπα, Μολέδο και Κουτρουμπή.

Δεξί μπακ – χαφ θα είναι ο Κουλιμπαλί από τη στιγμή που τελικά προτιμηθεί κάποιος πιο έμπειρος από τον Νίκο Μαρινάκη, αριστερά θα κινηθεί ο Λουντ και στα χαφ θα παρουσιαστούν οι Λεντέσμα και Ζέκα.

Οι Ιμπάρμπο και Βιγιαφάνιες θα είναι εκείνοι που θα στηρίξουν επιθετικά τον Μπεργκ.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Βίγκο θα έχει τους Ρόσι και Γκιντέτι, με τον Μπερίσο ν' αλλάζει την άμυνα κατά τα 3/4! Διαβάστε εδώ τα πλάνα του τεχνικού των Ισπανών, όπως διαρρέονταν την Τετάρτη...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα