Ολυμπιακός: Έτοιμος για το 2/2

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: Έτοιμος για το 2/2

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το 2/2 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (22:05, ΟΤΕSport3, gazzetta.gr), με τον Πάουλο Μπέντο να ετοιμάζει για την 11άδα Φορτούνη - Μάριν,

Μετά το διπλό στη Γιουνγκ Μπόις, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να να υποδεχτεί τον ΑΠΟΕΛ, στο κατάμεστο «Καραϊσκάκης», όπου με νίκη κάνει το 2/2 και θα βρεθεί στην κορυφή του ομίλου μου μόνος και... ανενόχλητος.

Ο Πάουλο Μπέντο κι οι παίκτες του θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την ΑΕΛ, κάτι που δήλωσε κι ο Μπράουν Ιντέγε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ενώ ο Πορτογάλος τόνισε ότι είναι μαθημένος στην πίεση. Μια πίεση που δεδομένα υπάρχει, στο Λιμάνι, ανεξάρτητα ή όχι από την ήττα στον Κάμπο.

Ετσι, για σήμερα ετοιμάζονται για την 11άδα, τόσο ο Φορτούνης όσο κι ο Μάριν. Ο Λεάλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια κι οι Φιγκέιρας - Ντε Λα Μπέγια θα βρίσκονται στα άκρα της άμυνας, με τους Μποτία και Ντα Κόστα να συνθέτουν ξανά το δίδυμο στα στόπερ.

Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο θα είναι στον άξονα, με τον Φορτούνη να είναι πίσω από τον Ιντέγε, ενώ ο Μάριν μετατοπίζει τον Σεμπά στο δεξί άκρο, μιας κι ο Ελιουνούσι μπορεί να είναι στην αποστολή αλλά είχε ενοχλήσεις στα μέσα της εβδομάδας και έτσι δεν είναι 100% έτοιμος για να πάρει θέση στο βασικό σχήμα. Πάντως, ο ίδιος, σε κουβέντα που είχε με τον Μπέντο του ζήτησε να παίξει, διαβεβαιώνοντάς τον ότι είναι πανέτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρομαό, Σεμπά και Βιάνα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα