Σιμεόνε: «Τυχερός που είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα»

Φώτης Καρακούσης
Σιμεόνε: «Τυχερός που είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για την Ατλέτικο μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ στάθηκε στο πλευρό του Γκριενζμάν τονίζοντας πως θα συνεχίσει να εκτελεί πέναλτι και πως είναι μέσα στους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο.

Σε όσες κάμερες χρειάζονται για τα παιχνίδια της Ατλέτικο Μαδρίτης, θα πρέπει πάντα να βάζουν ακόμα μία για να δείχνει τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Αργεντίνος προπονητής και κόντρα στην Μπάγερν όπου η ομάδα του πέτυχε μεγάλη νίκη ήταν απολαυστικός και μετά το ματς ανέφερε εμφανώς ικανοποιημένος από την μεγάλη νίκη: «Αισθάνομαι τυχερός που είμαι προπονητής αυτού του συλλόγου. Είναι ένας σύλλογος με πάθος και σε κάθε ματς προσπαθούμε να παίξουμε όπως μπορούμε και μας αρέσει να παίζουμε. Σήμερα μου άρεσαν τα πάντα. Τους πιέσαμε πολύ καλά, τους κρατήσαμε μακριά από το τέρμα μας και ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας από τότε που έχω αναλάβει τη ομάδα».

Για το χαμένο πέναλτι του Γκριενζμάν: «Οι Μαραντόνα, Μέσι, Πλατινί και Ζίκο έχουν χάσει πέναλτι. Ο Γκριενζμάν θα συνεχίσει να τα εκτελεί και συνολικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από όσα προσφέρει. Και σήμερα ξεκινούσε τις αντεπιθέσεις της ομάδας και έκανε χίλια πράγματα στο γήπεδο. Για εμένα είναι ανάμεσα στους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα