Εύκολα η Άρσεναλ

Gazzetta team
Εύκολα η Άρσεναλ

bet365

Ο Σάντσες μοίραζε τις ασίστ, ο Γουόλκοτ έβαζε τα γκολ και η Άρσεναλ επιβλήθηκε με 2-0 της Βασιλείας. Η Παρί απέδρασε με Καβάνι από την Βουλγαρία.

Η Άρσεναλ ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με 2-0 της Βασιλείας και έφτασε εύκολα στην πρώτη της νίκη. Οι κανονιέρηδες μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 7’ πήραν το προβάδισμα, όταν ο Γουόλκοτ μετά από ασίστ του Σάντσες έκανε το 1-0. Η καλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 15’ με την κεφαλιά του Σουχί και τα πάντα τελείωσαν από νωρίς.

Στο 26’ ο Σάντσες έδωσε και πάλι την ασίστ και ο Γουόλκοτ με υπέροχο τελείωσε έκανε το 2-0 για την Άρσεναλ. Οι παίκτες του Βενγκέρ σπατάλησαν στη συνέχεια σημαντικές ευκαιρίες με τους Μπεγιερίν (36’), Οζίλ (36’) και Σάντσες (38’), με το 2-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο. Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, οι Λονδρέζοι κυριάρχησαν και πάλι, όμως το παιχνίδι ήταν πιο ανοιχτό. Παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Οσπίνα, Μονρεάλ (75’ Γκιμπς), Κοσιελνί, Μουστάφι, Μπεγιερίν, Καθόρλα, Τζάκα, Οζίλ, Γουόκοτ (70’ Τσέιμπερλεϊν), Ιβόμπι (70’ Ελνένι), Σάντσες

Βασιλεία (Ουρς Φίσερ): Βάτσλικ, Λανγκ, Σουχί, Τζάκα, Άλβαρες, Τραορέ, Ζουφί (71’ Ελιουνούσι), Μπιάρνασον (79’ Ντελγάδο), Φράνσον, Στέφεν, Ντουμπιά (58’ Σπόραρ)

Απόδραση με Καβάνι
Πρώτη νίκη για την Παρί, που τα βρήκε σκούρα στην Βουλγαρία, όμως έφυγε με νίκη 3-1 επί της Λουντογκόρετς. Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, που στο 15’ πήραν το προβάδισμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νατάναελ. Οι Παριζιάνοι κυριάρχησαν στη συνέχεια, όμως δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις τον Στογιάνοβ, μέχρι το 41’ όταν ο Ματουιντί έφερε το ματς στα ίσα.

Η ανατροπή ήρθε με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν στο 55’ μετά από σέντρα του Ντι Μαρία ο Καβάνι με κεφαλιά έκανε το 1-2. Στιγμές αργότερα, όμως, οι Βούλγαροι κέρδισαν πέναλτι υπό... παράξενες συνθήκες, όμως ο Μότι αστόχησε από την άσπρη βούλα και τα πάντα τελείωσαν στην επόμενη φάση, όταν ο Καβάνι με δόση τύχης έκανε το τελικό 1-3.

Λουντογκόρετς (Γκεόργκι Ντερμεντζίεβ): Στογιάνοβ, Μίνεβ, Μότι, Παλομίνο, Νατάνιελ, Ντιάκοβ, Αντριαναντενάινα, Βάντερσον (88’ Κεσερού), Μισιτζάν (74’ Λουκόκι), Μαρσελίνιο, Καφού

Παρί (Ουνάι Έμερι): Αρεολά, Οριέρ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Μάξουελ, Μότα, Βεράτι (80’ Κριχόβιακ), Ματουιντί, Λούκας Μόουρα, Ντι Μαρία (88’ Ικονέ), Καβάνι (90+1’ Ογκουστέν)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα