Μπερίσο: «Σημαντικό να κερδίζεις στην έδρα σου»

Νίκος Αθανασίου
Μπερίσο: «Σημαντικό να κερδίζεις στην έδρα σου»

bet365

Ο προπονητής της Θέλτα, Εντουάρντο Μπερίσο, στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του να πάρει τα εντός έδρας ματς. ΒΙΓΚΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
Η συνέντευξη του Αργεντινού τεχνικού ενόψει Παναθηναϊκού έχει ως εξής: «Ήταν αρκετά σημαντικός ο βαθμός που πήραμε στη Λιέγη, όμως τα εντός έδρας παιχνίδια είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά. Το να κερδίζεις στην έδρα σου είναι πολύ κρίσιμο σε μια διαδικασία ομίλων».
Σε ερώτηση για τις απουσίες παικτών υπογράμμισε: «Η βασική μας ιδέα είναι να προβλέψουμε πράγματα κι όχι να εκθέσουμε τον εαυτό μας σε κανέναν. Συνεπώς όπως κι αν παίξει θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να κερδίσει η ομάδα».
Αναφορικά με το ότι ακολουθεί παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: «Αντιμετωπίζουμε μια σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα και με τα όπλα μας θέλουμε να επιστρέψουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μέχρι τώρα είναι ένα μεγάλο δώρο και για εμάς και για το κλαμπ και για την πόλη η συμμετοχή μας στο Europa League». Τέλος, για τον Παναθηναϊκό, είπε: «Είναι ένας αντίπαλος με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, συνηθισμένοι σε μεγάλα ευρωπαϊκά ματς και μεγάλες διοργανώσεις. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύουμε πως με το ποδόσφαιρό μας μπορούμε να κερδίσουμε τον κάθε αντίπαλο».
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα